Samsung, cüzdan uygulamasına Blockchain tabanlı Decentraland için destek ekledi
Samsung, cüzdan uygulamasına Blockchain tabanlı Decentraland için destek ekledi

Samsung, cüzdan uygulamasına Blockchain tabanlı Decentraland için destek ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel teknoloji devi Samsung, cüzdan uygulamasına Blockchain tabanlı sanal dünya Decentraland için destek eklediğini duyurdu.

Samsung cüzdan uygulaması büyüyor

Ethereum destekli platform, kullanıcıların NTF’leri veya kripto koleksiyonlarını kullanarak sanal bir dünyadan para kazanmasına ve oluşturmasına olanak tanıyor. Pazartesi günü platformdan yapılan bir açıklamaya göre, Samsung artık Blockchain Cüzdan Uygulaması içinde Decentraland’ın yerel tokenleri LAND ve MANA’yı destekliyor.

LAND tokenleri, pazarın web sitesine göre 10×10 metrelik sanal gayrimenkul parsellerini temsil ediyor ve diğer Decentraland sakinleriyle arazi parsellerinin ticaretini kolaylaştırıyor. ERC-20 standardına dayanan MANA tokenleri, oyun içi satın alımlar yapmak için kullanılıyor ve LAND satın almak için yakılıyor.

Blockchain Keystore’a yeni dApp’ler eklenmeye devam ediyor

Kurucu ortak Esteban Ordano daha önce CoinDesk’e verdiği demeçte, Decentraland’in Second Life üzerinde çalışan 3D sanal bir dünya olduğunu ve bu dünyanın kullanıcılara ait olması sebebiyle oldukça ilginç bir proje olduğunu söylemişti.

Samsung ise o dönemki amiral gemisi telefonu Galaxy S10 için Mart 2019’un başlarında kripto para cüzdanını tanıtmıştı. Teknoloji devi, daha bütçe dostu telefonlarında kripto para birimleri ve Blockchain projeleri için desteği genişletti ve Blockchain Keystore’a dApp’leri eklemeye devam etti.

Bu arada geçen hafta yaşanan Twitter hack saldırısında, hacker’ların kim olduğu ve çaldıkları BTC’ler ile ne yaptıkları açıklandı. Buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin