Sahte işlem hacmi en çok XRP’de keşfedildi, bu Bitcoin için ne ifade ediyor?
Sahte işlem hacmi en çok XRP’de keşfedildi, bu Bitcoin için ne ifade ediyor?

Sahte kripto para şirketi ömür boyu ticaretten men edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sahte kripto para şirketi CabbageTech Corp, dolandırıcılık ile suçlanıyor. Sahte kripto para şirketi, ömür boyu ticaretten men edildi ve süresiz olarak ticaret faaliyetleri yasaklandı.

Sahte kripto para şirketi Bitcoin ve Litecoin alım satımı yapıyordu

ABD Commodity Futures Trading Commission (CFTC), bu yılın başlarında CabbageTech Corp. adlı bir kripto para ticaret şirketine karşı dava açtı. Hem şirket kurucu Patrick K. McDonnell hem de şirketin kendisi, Bitcoin (BTC) ve Litecoin (LTC) alım satımı ve ticareti ile ilgili olarak sahtecilik ve suiistimal ile suçlanıyor. McDonnell, müşteri paralarını çalıştırmakla ve yatırımcıları, hile, yanlış beyanlar ve fonların suiistimali ile kandırmakla suçlanıyor. Ayrıca, New York bölge yargıcı Jack B. Weinstein, CFTC’nin operasyonları düzenleme yetkisine sahip olmadığı iddiasını reddetti.

Sahte kripto para şirketi sahibi herhangi bir avukat istemedi

Yasağın yanı sıra, McDonnell 290.429 dolar iade edecek ve 871.287 dolar ceza ödemek zorunda. McDonnell, avukat karşılayamayacağını beyan ettiği için bir avukat tarafından temsil edilemedi. CFTC ayrıca McDonnell’e karşı kendi şirketi olan Coin Drop Markets’ı da kapsayan başka bir dava açtı. Davadaki suçlamalara, McDonnell ve şirketinin müşterilerine söz verilen ticaret tavsiyesini vermemesi ve Coin Drop’ın web sitesini kapatması dolayısıyla müşterilerine ücretini aldığı hizmetleri sunmaması da ekledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin