Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 25 Ağustos fiyat görünümü: BCH ana düşüş trendini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 25 ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash 515 dolar seviyesinden başladığı kısa vadeli yükseliş hareketini devam ettiriyor.
  • BCH/USD paritesi daha geniş perspektifte ana düşüş trendinde bulunsa da bu eğilimi kırmak için mücadele veriyor.
  • BCH ağır devam eden yükselişinin düzeltme hareketleri ise sınırlı kalarak, kripto paranın yükselişine destek veriyor.
  • Bitcoin Cash için ise 540 dolar seviyesi yükselişin hızlanması için belirleyici olacak gibi gözüküyor.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 0,5 gibi düşük bir oranda yükseliş kaydederken Bitcoin karşısında ise yüzde 2 oranında düşüş yaşıyor.

Bitcoin Cash 25 Ağustos fiyat hareketleri

BCH dolar karşısında son yaşadığı düşüşün yaralarını henüz saramamışken, 515 dolarda sonlanan düşüşten sonra kısa vadeli bir yükseliş trendine girdiği görülüyor. Sabah saatlerindeki mevcut fiyatı olan 530 dolar ile ana düşüş trendinin hemen altında işlem gören BCH, bu trendi kırmak için mücadele ediyor.

kripto para haber

Dün piyasaya giren fonlar ile birlikte bu trendi kırmayı deneyerek, 546 dolara kadar yükselen Bitcoin Cash, bu noktada satıcılar ile karşılaştı ve saatlik 100 HO seviyesi olarak 530 dolara kadar geriledi. Bu desteğe tutunamaması durumunda ilk durak 520 – 515 dolar olarak görülen Bitcoin Cash’in bu seviyeden yükselişi, 540 dolar yolunda zorlu bir denemeye girmesine neden olacak.

Olası bir yükseliş hareketinde saatlik 200 HO’nun ana düşüş trendi ile aynı seviyede olması Bitcoin Cash için güçlü bir direnç olacağından, günün en kritik noktası olarak 540 doları işaret ediyoruz.

Bu seviyenin üzerinde kalınması durumunda ise kazanımların hızlanacağı ve yeniden 600 dolar yoluna girebileceğini görebiliriz.

Bitcoin Cash için Önemli teknik göstergeler

kripto para haber

Mevcut fiyat hareketleri BCH’nin dolar karşısında 530 dolarda tutunmasını sağlasa da henüz önemli teknik göstergelerden kuvvetli sinyaller alamıyoruz. Buna göre saatlik MACD hala “0” seviyesinin hemen altında olup, kısa vadede satış yönlü hareket ediyor. Gün içerisinde “0” seviyesinin üzerine çıkması yükselişin devamı için önemli bir gösterge olacak.

Diğer yandan stokastik hızlı bir şekilde aşırı satım olduğuna işaret etse de bu bölgeye girmeden bir dönüş göstermesi yükseliş yönlü ilk sinyal olarak takip edilebilir. RSI ve CCI ise yönünü düşükte olsa kuzeye çevirmiş olması yükselişin başlayabileceğine dair zayıf sinyaller olarak kaydedilebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin