sahnede Bitcoin

Sahnede Bitcoin ile ödeme dönemi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sanatçı Mehmet Çevik, önümüzdeki yaz özel bir gecede konser vermek için sahnede Bitcoin ile ödeme anlaşması yaptı. Çevik, böylece dijital parayla ekstra alan ilk sanatçı oldu. Daha önce Bitcoin ile hiç işlem yapmadığını söyleyen Çevik, şimdi sahne tarihi yaklaşana kadar Bitcoin fiyatının tavan yapmasını ümit ediyor.

Yayınladığı single çalışmalarının yanı sıra sahne performanslarıyla da dikkat çeken Mehmet Çevik, haftanın en az 5 günü, çoğu zaman da günde 2 sahne yaparak, sektörde sıkı çalışmasıyla biliniyor. Bursa başta olmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir’deki çeşitli mekanlarda sevenleriyle buluşan Mehmet Çevik, önümüzdeki yaz özel bir gecede Bitcoin ile ödeme alacak. Mehmet Çevik, geçtiğimiz günlerde bu yaz düğünlerinde sahne almasını isteyen bir hayranının ilginç teklifiyle sektörde yeni bir kapı araladı. Düğün sahibinin ekstra ödemesini son dönemin en çok konuşulan ve yeni yatırım aracı haline gelen dijital para birimi Bitcoin ile yapmak istemesine sıcak bakan Mehmet Çevik, tarifesine kripto para birimi eklemiş oldu.

Çevik: “Sahnede Bitcoin ile ödeme alacağım, umarım yükseliş yaşar”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevik, şunları söyledi:

Bitcoin ile ödeme yapılması teklifi ilk geldiğinde aslında önce tedirgin oldum. Ama baktım ki dijital çağın yeni gerçeği bu. Ben de teklifi kabul edip artık çalışma sistemimize Bitcoin’i eklemeye karar verdim. Umarım anlaşmasını yaptığımız ekstra tarihine kadar Bitcoin hatrı sayılır bir yükseliş yaşar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin