Boğa yükselişinde sahne sırası Ethereum Classic'te mi?
Boğa yükselişinde sahne sırası Ethereum Classic'te mi?

Sahne sırası Ethereum Classic (ETC)’te mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum Classic (ETC), elde ettiği kazançlarla birlikte, ABD doları karşısında 20 dolarlık direnç seviyesini kırdı.
  • ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 21 dolar ve 20,5 dolarlık destekle iki adet yükseliş trendi çizgisi bulunmakta.
  • Parite yüksek seviyede kalıyor ve yakın zamanda 22 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya devam edebilir.
  • Piyasada iyi performans gösteren altkoinlere bakıldığında yükselişte sahne sırası Ethereum Classic’te gibi görünüyor.

Ethereum Classic, ABD doları ve Bitcoin (BTC)’e karşı güçlü bir yükseliş eğiliminde. ETC, şu anda 21,27 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ETC/USD paritesi daha yüksekte kalmaya devam edebilir ve 25 doları test edebilir.

Boğa yükselişinde sahne sırası Ethereum Classic’te mi?

Geçtiğimiz birkaç seans, ETC’nin ABD doları karşısında 18 dolarlık düşük seviyesinden yükselmesiyle fazlaca artış kaydetti. ETC/USD paritesi daha yüksek işlem gördü ve 20 dolarlık engeli bir boğa bölgesine taşımak için kırdı. Hatta ETC, 21 dolara yakın teklifler sattı ve 22 dolara kadar işlem gördü. ETC, 21,91 dolarlık bir yüksek oran oluşturdu ve fiyatını 20 doların üzerinde bir seviyeye taşıdı.

İlk destek, son bacağın %23,6 Fib geri alma seviyesinin 19,87 dolardan 21,91 dolara yükselmesidir. Daha da önemlisi, ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 21 dolar ve 20,5 dolarlık destekle şekillenen iki adet boğa eğilim çizgisi var. İlk trend çizgisinin altında, son ayağın %50 Fib düzelme seviyesi 19,87 dolardan 21,91 dolara yükselerek 20,89 dolardır. Bahsedilen 20,90-21,00 dolarlık alan, daha önceki bir direniş olduğu için önemli bir destek. Eğer fiyat mevcut seviyelerden daha düşükse, 20,90-21,00 dolarlık alanın iyi bir alım bölgesi olması muhtemel.

Sahne sırası Ethereum Classic (ETC)’te mi?
Sahne sırası Ethereum Classic (ETC)’te mi?

Grafik  Ethereum Classic’in büyük olasılıkla 21,91 doların yukarısında kazancını hızlandıracak olduğuna işaret ediyor.  ETC’de, 22 dolarlık seviyenin üzerinde bir kırılma, 25 dolar seviyesine doğru bir hızlanma yolunu temizleyebilir. Orta direnç 23,60 dolara yakındır.

Teknik göstergelerle Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi

Saatlik MACD: ETC/USD paritesi için MACD, yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ETC/USD paritesi için RSI şu anda aşırı alım seviyelerinin yakınında.

Büyük destek seviyesi: 20,9 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 22 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin