19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Sahne sırası Ethereum boğalarında: ETH, Golden Cross (Altın Haç) eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ScienceGuy9489 olarak bilinen önde gelen kripto para birimi analisti Etherdamus tarafından Ethereum’un ETH/USD grafiğinde yeni bir Golden Cross (Altın Haç) keşfedildi. Eğer bu keşif doğruysa Ethereum için yeni bir boğa piyasasının başlayacağını söyleyebiliriz.

https://twitter.com/Etherdamus/status/1130698465615392769

Ethereum yükselişi

Golden Cross, uzun vadeli bir boğa piyasasının ileriye doğru hareket edeceğini haber veren önemli bir göstergedir. Kısa vadeli hareketli ortalama, 50 günlük EMA, bir orta geçiş sinyali oluşturmak için uzun vadeli hareketli ortalama olan 200 günlük EMA ile kesiştiğinde gerçekleşir.

Etheredamus, oluşumun yürürlüğe girmesinin birkaç gün alabileceğini belirtti. Ayrıca, tipik olarak, etkinin fiyat eyleminde görülmesi birkaç hafta sürebilir. Golden Cross, trendin yükselişinde büyük bir değişimin olduğunu ve en yakın destek seviyelerinin önemli destek olarak görülmesi gerektiğini işaret ediyor. Golden Cross için en önemli gereksinimlerden biri, pazarın, daha önce baştan sona uzun bir düşüş eğilimi içinde olması ki bu da Ethereum’un son 3 aydır içinde bulunduğu durum.

Ethereum şu an 252 dolar civarında bir fiyatla işlem görüyor. Geçtiğimiz haftaki %8,40’lık bir fiyat artışını gördükten sonra aynı dönemde Bitcoin’in kazanımlarını geride bıraktı. Ethereum ayrıca son 30 işlem gününde %43’lük bir fiyat artışı kaydetti, bu da 90 işlem günü boyunca %73’lere varan kâr bırakmasına sebep oldu.

Ethereum teknik resim

Olası fiyat artışı Golden Cross ile, ETH/USD pazarında baskıyla sonuçlanırsa, potansiyel olarak direnç alanlarını 300 dolar ve ötesine doğru Ethereum’u hareket ettirebilir.

RSI kısa süre önce aşırı alım koşullarından kaymış ve bu durum boğaların son zamanlarda ara verdiğini göstermektedir. Bu, gördüğümüz son konsolidasyon dönemi ile temsil edilmektedir. Ancak, RSI hala 50’nin üzerinde kalıyor ve bu da boğaların hala piyasayı kontrol altında tuttuğunu gösteriyor. 50’nin üzerinde ilerlemeye devam ederse, Golden Cross’tan yükseliş sinyalinin açılmasını bekleyebiliriz.

Golden Cross, piyasanın yeni bir yükseliş aşamasına girdiğini gösteren genellikle çok güçlü bir yükseliş sinyalidir. Ancak, bu hemen satın almak için iyi bir zaman olduğu anlamına gelmez. Piyasayı izlemek ve giriş fiyatları olarak güçlü destek seviyeleri aramak önemlidir. Golden Cross’un olgunlaşmak için zamana ihtiyacı var ve her zaman anlık bir fiyat dalgalanmasına neden olmuyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin