Coinsuper CEO'sundan Bitcoin fiyat tahmini: “Bu nedenden dolayı BTC, 400k olabilir.”
Coinsuper CEO'sundan Bitcoin fiyat tahmini: “Bu nedenden dolayı BTC, 400k olabilir.”

Coinsuper CEO’sundan Bitcoin fiyat tahmini: “Bu nedenden dolayı BTC, 400k olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen dijital varlık borsası Coinsuper’in kurucu ortağı ve CEO’su Karen Chen, Bitcoin (BTC) ve kripto hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Bitcoin (BTC) korunma amaçlı kullanılabilir

ABD borçları çılgınca seviyelere yükselmeye devam ediyor. S&P 500, 10 yıldan uzun süredir tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru ulaşıyor ve bu da 100 yıldan uzun bir süredir var olan borsa tarihinin en uzun boğa piyasasına işaret ediyor. Bu durumda sadece yatırımcıların potansiyel ekonomik durgunluğa karşı korunmalarını düşünmeleri mantıklı. Peki bu korunmada Bitcoin, diğer finansal varlıklara karşı bir çit görevi görebilir mi? Chen bu soruya şöyle karşılık veriyor:

Bitcoin ve kripto henüz diğer finansal varlıklara karşı korunma amaçlı kullanılmıyor, çünkü kripto’nun pazar sınırı (250 milyar ABD doları) hala çok küçük. Buna karşılık, altın piyasa değeri 8 trilyon dolara yakın ve bu nedenle diğer varlıklara karşı korunma olarak görülme olasılığı daha yüksektir.

Ancak, Bitcoin’in altın kadar büyük olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti ve şunları ekledi:

Varsayım olarak, eğer Bitcoin piyasa kapitalizasyonu altının büyüklüğüne ulaşırsa, 1 BTC 300k -400k USD değerine (bu noktadan 75 kat daha fazla) ulaşabilir.

Ayrıca, Chen, Bitcoin/kripto para birimi ortamının, Bitcoin’in potansiyelini ve bunun riskini anlayan, doğru risk iştahı olan kişiler için tasarlandığını söylüyor. Binlerce yılın geleneksel değeri altından dijital altına veya Bitcoin’e (BTC) geçirecek itici faktörün bu olacağını söylüyor. Bu durumun, potansiyel olarak çok yıkıcı olabileceğini ve Bitcoin’in fiyatının muazzam artışına yol açabileceğini de ekliyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin