featured

En çok kaybedenlerden biri olan SafeMoon’un yönüne BTC karar verecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin’in yüksek oranlarda değer kaybetmesiyle birlikte altcoin’ler düşüşe geçti. Altcoin’lerden bir tanesi olan SafeMoon fiyatı, son 24 saatte yaklaşık olarak %30 oranında değer kaybetti.

Mütevazı bir toparlanma başladı. Ancak ABD saatlerine göre öğleden sonraki ticaret seansı sırasında durdu. SafeMoon’un performansı, şu anda tamamen Bitcoin’in performansına bağlı gözüküyor.

SafeMoon fiyatı 2022 yılında yeni dip seviyeleri gördü. Büyük oranlarda düşüşler yaşayarak kritik bir seviye olan 0,0010 dolar seviyesinin altına 0,0009 dolara geriledi. Ayrıca, tüm birincil Ichimoku seviyelerinin altında işlem görmeye devam ediyor. Bu da ileride daha fazla satış baskısı göreceğini gösteriyor.

SafeMoon grafik

Daha fazla satış baskısını önlemek veya azaltmak için SafeMoon fiyatının 0,0014 doların üzerinde bir kapanış yapması gerekiyor

SafeMoon fiyatı, tüm altcoin’ler arasında e en şiddetli düşüşlerden birini yaşadı. Altcoin’in yaşadığı düşüş diğer kripto para birimlerine göre neredeyse iki kat daha fazla.

Altcoin fiyatına bir diğer darbe de ve Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile genel olarak piyasalarda yaşanan belirsizlikten geldi.

SafeMoon en çok kaybedenlerden biri oldu

Tenkan-Sen ve Kijun-Sen aynı fiyat seviyesinde yani 0,0012 dolarda bulunuyor. Bu nedenle, boğalar daha fazla satış baskısını ortadan kaldırmak isterlerse kripto para biriminin fiyatı, bu seviyenin üzerinde bir kapanış yapması gerekir.

Altcoin’in fiyatının Bitcoin’in hareketlerine bağlı olması daha olasıdır. Tüm kripto para piyasası, Kasım 2021 tarihinden bu yana toplam hacim ve yatırımcı sayısında kademeli bir düşüş gördü. Özellikle SafeMoon, katılım ve ilgide önemli bir kayıp yaşadı.

Yeni bir boğa koşusunun net bir başlangıcı için yol oldukça zor görünüyor. Çünkü SafeMoon fiyatının 0,0016 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin