featured

Ripple, piyasaya eğilimine direnemedi! Değer kaybetmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasından adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple’ın (XRP) fiyatı, düşüşe devam ediyor. XRP, 0,60 dolar seviyesinde bulunan kritik destek noktasını test etti. Kripto para piyasasında bugün yaşanan satış hareketleri, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi sonucunda küresel piyasaların dalgalanması sebebiyle gerçekleşti.

Ripple, Rusya-Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte sert bir düşüş yaşadı. Altcoin eğer 0,62 dolar seviyesinin altında bir kapanış yaparsa fiyat ocak ayının en düşük seviyelerine kadar gerileyebilir.

Kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi, %60’tan fazla bir artış ile 4,299,023,371 dolar. Bu yazının yazıldığı sırada XRP, gün içinde %5,60 oranında bir düşüşle 0,65 dolardan işlem görüyor.

WhaleAlert işlem izleme hizmeti tarafından bildirildiği üzere, büyük miktarda XRP anonim Bithumb kullanıcıları tarafından bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı. Web sitesine göre, yaklaşık 80 milyon dolar değerinde kripto para transfer edildi.

XRP Ripple tweet

Ancak yine XRP, piyasanın genel eğilimine direnemediği için bu hareketten büyük ölçüde etkilenmedi.

XRP %17 oranında bir değer kaybı daha yaşayabilir

Günlük grafikte Ripple’ın (XRP) fiyatı, son fiyat hareketi ile 0,7 dolarda bulunan psikolojik seviyenin altına düştü.

Artan işlem hacmiyle birlikte satış baskısı devam ederken, yatırımcılar bir geri dönüş yapmadan önce 24 Ocak tarihinde ulaşılan 0,55 dolardaki en düşük seviyelerin yeniden gelmesini bekliyorlar.

Alternatif olarak, fiyat 0,65 dolar civarındaki kritik destek noktasını korumayı başarırsa; 0,75 dolarda bulunan 50 günlük EMA’ya geri dönme potansiyeline sahiptir.

Ayrıca satın alma siparişindeki bir canlanma, boğaların 0,87 dolardaki direnç noktasına ilerlemesini motive edecektir.

Ripple için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım bölgesine yaklaşırken şu anda 39 endeksinde bulunuyor. Yani bir geri dönüş görülmeden önce daha da düşmesi bekleniyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), artan satış ivmesiyle orta çizginin hemen altına düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin