Sacramento Kings kripto madenciliği işine giriyor.
Sacramento Kings kripto madenciliği işine giriyor.

Sacramento Kings kendi stadında kripto madenciliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknoloji dostu hamleleriyle bilinen Sacramento Kings, kripto para madenciliği dünyasına adım atıyor.

NBA takımı Çarşamba günü yaptığı açıklamada, MiningStore.com ile birlikte MiningforGood isimli bir yardım programı başlattığını ve işlemlerin Golden 1 Center’da gerçekleştireceğini duyurdu. Ünlü basketbol takımı, Ethereum çıkarmak için MiningStore’un Imperium isimli cihazını kullanacak.

Taraftarlar ve takım arasında daha önce hiç görülmemiş bir etkileşim

Sacramento Kings’in teknolojiden sorumlu başkanı Ryan Montoya, şu ifadeleri kullandı:

Golden 1 Center’da gelişmiş bir veri merkezi ve altyapı kurarak taraftarların ekibimiz ve stadımızla nasıl etkileşimde bulunma şeklini yeniden tanımladık: Hiper kişiselleştirilmiş ve interaktif bir deneyim yaratmak. Gelişen inovasyonları ve teknoloji çözümlerini benimserken, teknoloji erişimimiz için geniş ve köklü değişiklikler yapmak adına ortaklarımıza destek verebiliriz.

Kings, dijital paralar için ilk spor takımı olduklarını söylüyor. MiningForGood, yerel topluluk grubu Build aracılığıyla Sacramento’da kariyer geliştirme ve teknoloji eğitim programlarını destekleyen çok yıllık bir burs fonu kapsamında yer alacak.

Sacramento Kings ilk olarak 2014 yılında Bitcoin’i kabul etmeye başlamıştı

Kings sahibi ve başkan Vivek Ranadivé konuyla ilgili şunu söyledi:

Teknoloji, dünyanın karmaşık sorunlara yenilikçi çözümler bulmasına olanak tanıdığında başlar. MiningForGood aracılığıyla, sadece işgücünün geliştirilmesi ve eğitilmesine yardımcı olacak fonlar yetiştirmekle kalmayacak, yeni nesil düşünürlere kendi topluluklarında ve dünya çapında değişim yaratmalarına ilham vermeyi amaçlıyoruz.

Bu, Kings’in kripto paralarla ilgili yaptığı ilk çalışma değil. Takım ilk olarak 2014 yılında Bitcoin’i kabul etmeye başlamıştı. Aynı zamanda, para ödüllü bir teknoloji girişimi yarışması için 2016 yılında sponsor olmuşlardı.

cnet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

NBA taraftarları için kripto para ile maç bileti satın alma dönemi başladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin