Masternode, madenciliğe alternatif
Masternode, madenciliğe alternatif

Sabit gelir elde etmenin en iyi yolu: İşte 2019’un düşük hacimli en iyi 3 Masternode kripto parası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasında, sadece grafikleri ve piyasa trendlerini analiz edebilen birinci sınıf yatırımcıların kazanabileceği konusunda genel bir yanılgı olduğu görünüyor. Ancak, şimdiye kadar bazı yatırımcıların çoktan bulmuş olabileceği gibi, düşüş eğilimli bir piyasada bile kar biriktirmenin ve piyasadan para kazanmanın pek çok yolu var ve bunun en iyi yanı, sizin tam kontrolünüzde olması. Peki bu kadar kolay kar sağlayacağınız Masternode kriptolar tam olarak nedir?

Masternode, madenciliğe alternatif

Bir node, bir kripto para ağının bütünlüğünün sağlanmasında rol oynayan bir bilgisayar olarak anlaşılabilir. Kripto alanı sadece merkezileştirilmiş değil, aynı zamanda dağıtılmış; bu nedenle, dünyanın farklı yerlerinden node çalıştıran birkaç kişi tarafından işlev görür. Bununla birlikte, Blockchain’in (madalyonun defteri) bir kopyasını barındırmak ve böylece ağı desteklemek için tam bir node’ye ihtiyacınız var.

Masternode, paranın defterinin tam bir kopyasını gerçek zamanlı olarak barındırarak ağı destekleyen, şifreli bir tam node’dir (bilgisayar cüzdanı). Buna karşılık, Masternode ödül olarak kripto paralar dağıtılmakta. Madenciliğe harika bir alternatif. Bunu daha fazla anlamak için Masternodes, madenciler tarafından kullanılan İş Kanıtı (POW) Blockchain ile karşılaştırıldığında, Bahis Kanıtı (POS) Blockchain tipi olarak sınıflandırılmaktadır.

İş sistemlerinin kanıtı, kuleler, yüksek güçte bilgisayarların çok yüksek hızlarda veri işleme almasını içerir, ancak bu maliyetlidir ve çok fazla enerji harcar. Bu nedenle, Masternodes en iyi alternatifi ortaya koyuyor.

Ana modda olmanın gereklilikleri

Başlamak için, makul miktarda paranız olması gerekir, işlem ücretlerini karşılamak için biraz fazladan kripto satın alın. PC’ye bir masaüstü cüzdanı indirip kurun ve Blockchain platformuyla senkronize edin ve paraları cüzdanınıza gönderin. Node cüzdanınıza bir adres yerleştirin ve paraları node adresinize havale edin.

Şimdi, nodelerinizi ayarlayın. Evinizde veya ofisinizde kişisel bir sunucu kullanabilir, veri merkezlerinden sanal bir özel sunucudan (VPS) servis alabilir. Oluşturma, yükleme ve yapılandırma işlemlerini cüzdanlarınıza yapın, sunucunuzu başlatın. Blockchain ile senkronizasyona izin vermek için nodelerin arka planını başlatın.

Şimdi Masternode’unuzu masaüstü cüzdanına kurun ve başlatabilirsiniz. Çalışan nodeleriniz şimdi size ödül kazandırmaya başlayacak. Dash ve Bitcoin, Masternode modelini benimseyen ilk kripto paralardı ancak bir Dash Masternode sahibi olmak size oldukça düşük maliyetli olabilir, bu yüzden  düşük hacimli ağlar daha çok tercih edilir. İşte düşük hacimli en iyi 3 Masternode kripto para:

SCRIV COIN (SCRIV)

SCRIV tokeni, veri doğrulama, yazarlık, mülkiyet ve bütünlük konusunda devrim niteliğinde çığır açan Blockchain teknolojisini kullanır. SCRIV kripto para büyük pazar potansiyeline sahiptir ve şu anda kripto para başına 0.004993 dolar fiyatıyla 258.623 dolarlık düşük bir piyasa hacmine sahiptir. Şu anda tedarikte yaklaşık 51.8 milyon SCRIV kripto para var ve Masternode için gereken minimum kripto para sayısı 100000 SCRIV. 199 aktif Masternode var ve yatırım geri dönüşü yaklaşık %43,5/839 gün.

APOLLON COIN (XAP)

Apollon kripto para, toplam arzda 21.155.096.531 XAP ve 224.802 dolarlık hacmi ile dünyanın en özel dijital para birimi olarak tanımlanmaktadır. Apollo kripto para şu anda 0,0017 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Masternode’un kurulması için 25000 XAP gerekir. Şu anda 2807 aktif Masternode mevcut. yatırım geri dönüşü Yaklaşık %68.38/534 gün.

MANO COIN (MANO)

Mano, kullanıcıların paylaşılan Masternodes’a ev sahipliği yapmalarını veya katılmalarını sağlayan bir platformdur. Mevcut fiyatlarla, MANO şu anki Piyasa hacmine göre 30.981 dolar değerinde. Başlamak için 1000 MANO gerekiyor ve yaklaşık 383 aktif Masternode var. yatırım geri dönüşü yaklaşık %253.50/144 gün.

Masternodes’a yatırım yapmak pasif gelir elde etmek için daha güvenli bir yol oluşturulabilir. Masternodes’e yatırım yapmaya karar verirseniz, kripto para birimlerinin oynaklığı nedeniyle kapsamlı bir inceleme yapmak gerektiğini unutmayın.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Merhaba bu masternode coinlerden biri kapanır yada artık proje devam etmezse kitledigimiz coinler yanıyor ve paramız copemi gidiyor ?

    Reply
Bizi Takip Edin