Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Günün altcoini BNB son yükselişi ile en büyük 10 kripto para arasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance platformunun hizmet tokeni Binance Coin (BNB), bugün yüzde 15’e varan artış oranı ile hem günün lider altcoini konumuna erişti hem de en büyük 10 kripto paradan biri haline geldi. BNB, bu hızlı yükselişi ile piyasa sermayesini 1.13 milyar dolara çıkarırken son olarak Bitcoin SV’yi de ilk 10 kripto paranın dışına itmiş oldu.

CoinMarketCap verilerine göre BNB gün içerisinde 8,5 dolara kadar yükselirken şu an 8,11 dolardan el değiştiriyor. Coin aynı zamanda yine CMC verilerine göre BTC karşısında yüzde 15 Ethereum karşısında ise yüzde 18 değer kazanmış durumda.

BNB: Binance kullanıcıları için gerçek bir hizmet

Binance Coin, lansmanından bu yana nispeten iyi bir performans gösterdi. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise arkasında dünyanın en büyük kripto borsası Binance olması. Kripto borsası işlem platformunda işlem ücretlerinde indirim gibi faydalar sağladığı için, kullanım oranı her geçen gün arttı. Bununla birlikte, bu son ani büyümenin nedeni ise Binance Launchpad’in geçen haftaki başarılı bir lansman ile geri dönmesi ile ilgili olabilir.

Binance Launchpad, Binance kullanıcılarının Binance analistleri tarafından belirlenen yüksek kriterleri karşılayan yeni kripto paralar için fonlama turuna katılmalarını sağlayan bir girişim platformu. Launchpad, bir süredir piyasada olmasına rağmen, mevcut ayı piyasasının Ocak 2018’den beri kripto piyasasında hâkim olmasından beri aktif değildi.

Launchpad, yakın zamanda gerçekleşen BitTorrent Token’in (BTT) lanse edilmesiyle geri döndü. Yapılan toplu satış, büyük miktarda dikkat çekti ve talep gördü. Bunu 18 dakika içinde tamamlanan satış işlemlerinden anlayabiliyoruz.

Launchpad’in Dönüşü

Girişimin ayda bir token satışı yapması beklenirken, şu ana kadar sadece iki coin açıklandı. Birincisi BTT, ikincisi ise 25 Şubat 2019’da yapılması planlanan Fetch.AI (FET) lansmanı.

Launchpad’in geri dönüşü, ICO modelinin kripto endüstrisinde hala destekçileri olduğunun bir işareti olarak görülüyor. Bu arada, yatırımcılar, Launchpad’in gelecekteki toplu satışlarında kullanmak üzere ilave miktarlarda BNB almaya başladı. Ve bu talep de normal olarak coinin fiyatını etkiliyor.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin