Venezuela’da Dash (DASH) Kullanımı 2 katına çıktı
Venezuela’da Dash (DASH) Kullanımı 2 katına çıktı

Dash (DASH) için ikinci büyük pazar: Venezuela!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash Core grubu CEO’su Ryan Taylor’a göre, Venezuela şimdi Dash (DASH) kripto parası için en büyük ikinci pazar konumunda. Ayrıca bilindiği gibi ülkenin para birimi olan Bolivar, hiperenflasyon ile mücadele ediyor.

Venezuela’da Dash (DASH) Kullanımı 2 katına çıktı

Ryan Taylor, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Her ay ülkeden onbinlerce cüzdan indirildiğini görüyoruz. Bu yılın başlarında Venezuela, Çin ve Rusya’nın bile önüne geçerek, 2’inci en büyük pazar haline geldi. Geçen haftadan bu yana DiscoverDash.com’a eklenen 94 yeni Venezuelalı tüccar gördük. Böylece, 50 tüccar sayısı bir haftada yaklaşık ikiye katlanmış oldu.

Bolivar, bu yıl yüzde 1 milyona varan bir enflasyon gördüğünden, Venezuelalılar nispeten istikrarlı bir değer deposu olarak düşük ücretli Dash tokenine yöneliyor. Hükümet tarafından gerçekleştirilen yeni tedbirler ile çıkartılan ulusal kripto para olan Petro, mevcut durumu daha da kötüleştirerek yüzde 95 oranında değer kaybı yaşattı.

Dash ekibi Venezuela’ya 1 milyon dolar yatırım yaptı

2014 yılında piyasaya sürülen Dash’ın CEO’su Taylor, üç gün süren tipik bir kredi kartı ödemesinin, gerçekleştiği zamana kıyasla Venezuela’da kriptoya göre daha hızlı olduğunu iddia etti. Bu durum, kripto para biriminde bir sorun demek. Anlık işlemlerimizi çözmede kripto para biriminin göreceli istikrarı, fiat para biriminden her zaman daha iyi olmalı. Dash ekibi ayrıca, kriptonun benimsenmesini teşvik eden Venezuela çevresinde çeşitli küçük işletmelere ve projelere yaklaşık 1 milyon dolar yatırım yaptı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin