Madencilik şirketi Bitcoin ve Litecoin üretecek
Madencilik şirketi Bitcoin ve Litecoin üretecek

Rusya’nın en büyük madencilik şirketi açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Rus şirketi, daha önce gübre yapmak için kullanılan bir laboratuvarı kripto para birimleri için büyük bir madencilik tesisine dönüştürdü. Kriptoyunivers merkezi, şirketin açıklamasına göre ülkenin en büyük madencilik şirketi olacak.

Madencilik şirketi Bitcoin ve Litecoin üretecek

Toplam 4.000 metrekarelik bir alanı kaplayan yeni tesis Bitcoin ve Litecoin üretmek için kullanılacak. St. Petersburg’un 110 mil güneydoğusunda Kirishi kasabasında bulunan tesis 20 yıldır kullanılmıyordu. Kurucu ortaklardan Alexei Korolyov, yaptığı basın açıklamada kripto madencilik girişimlerini şu sözlerle anlatıyor:

Bu tesis, Rusya’daki şimdiye kadar tam döngüyü sağlayan, sadece madencilik yapan değil aynı zamanda kripto para birimini çıkaranlara da hizmet sunan en büyük ve tek tesis.

Korolyov’un şirketi, ülkenin en büyük madenciliği olabilecek bu yeni projeye yaklaşık 500 milyon ruble (7,4 milyon dolar) yatırım yaptı. Bu açıklama, tam da Rus hükumetinin bazı kripto faaliyetlerinin düzenlenmesine yönelik çalışma yaptığı haberleri ile aynı zamana denk geliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin