ICON (ICX) Vakfı’nın kurucusu Min Kim cevapları
ICON (ICX) Vakfı’nın kurucusu Min Kim cevapları

ICON (ICX) hala değerli bir proje mi? İşte cevabı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICX) bu yıl kripto paraların büyük bir kısmı gibi çok fazla değer kaybetti. Bu değer kaybı akıllara birçok soruyu getiriyor. Bu sorulardan en önemlisi ICON hala değerli bir proje mi?

Min Kim: “ICON Vakfı enerjisinin çoğunu çalışanlarına adadı.”

Min Kim’e göre, ICON Vakfı enerjisinin çoğunu çalışanlarına adadı. Min Kim, en önemli şeyin nasıl bir dünya yaratmak istediklerinin ortak bir vizyonu olduğunu belirtiyor. ICON, kripto para pazarının en kötü zamanlarında 30 ila 100 kişi ekibe katarak genişledi. Min Kim, insanları işe alırken, üst düzey yetenekler bulmak için oldukça zaman harcadıklarını söylüyor. Ancak böyle olunca çalışanların teknolojiye ilgi duyduğunu da ekliyor.

ICON (ICX) en çok desteği Güney Kore’den aldı

Kore menşeili kripto projesi planlarından bahseden Min Kim, ICON Vakfı’nın konumsal olarak genişlemeyi hedeflediğini söylüyor. Vakıf, ABD ve Japonya’da yeni ofisler açtı ve bir sonraki hedefi Singapur. Ancak Güney Kore’nin doğum yeri olması sebebiyle, hükümetin sunduğu destek sayesinde projelerinin daha hızlı büyümesine yardımcı oldu. Min Kim, ICON’un hedefini şu şekilde açıklıyor:

Öncelikli hedefimiz, uluslararası işbirliğini geliştirerek işletmelerin büyümesine yardımcı olmak. Sınırsız bir toplum yaratıyoruz ve umarım gelecekte, bu dünyaya nasıl baktığımızı, toplulukları nasıl gördüğümüzü gösterebiliriz. İnanıyoruz ki gelecekte toplum tanımını çok farklı göreceğiz. Bir anlamda, sürtünmesiz bir toplum yaratıyoruz.

 ICON (ICX) değer grafiği
ICON (ICX) değer grafiği

ICON (ICX) fiyatında son durum

ICON bu hafta 0,58 dolar ile 0,70 dolar arasında değişen birkaç dramatik salınımı takiben yazım sırasında 0,69 dolar seviyesinde işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi 11 dolardan düşmesine rağmen, boğa rallisi sırasında ICON’un bu değeri tekrar görebilme olasılığı var. Genel itibariyle, ICON yatırımcıları zayıf pazarlama stratejileriyle birlikte hayal kırıklığına uğrattı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin