Rapora göre daha fazla Rus kripto para birimi gelirlerini açıklıyor
Rapora göre daha fazla Rus kripto para birimi gelirlerini açıklıyor

Rusya’da ilk kripto yatırım bankası açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rus pazarında önemli bir oyuncu olan ödeme hizmetleri sağlayıcısı Qiwi, kripto para birimleri gibi dijital varlıklara odaklanmış bir kripto yatırım bankası başlatıyor.

Rusya’nın ilk kripto yatırım bankası HASH

Qiwi Blockchain teknolojisi finans direktörü Yakov Barinsky konuya yönelik şunları söyledi:

Yatırım bankası kripto para sektöründeki şirketlere yardımcı olacak ve bir firmanın finanse edilmesini sağladığında karşılığında bir komisyon alacak.

Kripto yatırım bankası HASH ismiyle kayıt altına alınacak. Yatırım bankası Qiwi grubu ile personel paylaşacak olsa da, bu bir bağlı kuruluş olmayacak.

Yatırım bankası, Rus kripto pazarında daha fazla likiditeye yol açacak

Qiwi, yılda dört milyar ABD doları değerinde yatırımları gören ve gelirlerinin çoğunu Rusya pazarından kazanan bir ödeme şirketi. Yatırım bankası Rus pazarındaki ilk kuruluş olacak ve Rus kripto pazarında daha fazla likiditeye yol açacak. Bu gelişme, dijital varlıkların yatırım portföylerine eklenmesi ve Rus Merkez Bankası’nın bir Blockchain projesine destek verilmesi ile ilgili haberlerini takip ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin