Putin, Rus yetkililerin kripto para varlıklarını ifşa etmesini gerektiren kararnameyi imzaladı
Putin, Rus yetkililerin kripto para varlıklarını ifşa etmesini gerektiren kararnameyi imzaladı

Rusya Merkez Bankası ICO ile sanal alan başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya Merkez Bankası, diğer önemli bankalara karşı Blockchain ve kripto para birimlerini birleştiren ilk finansal kurumlar arasında rekabeti başlattı.

Rusya Merkez Bankası araştırmalara Nisan 2018’de başladı

ICO (İlk İlk Para Teklifi) simülasyonu, bankanın geliştirdiği girişimcilik sanal alanı kullanılarak başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı. İlk olarak yaz başlangıcında duyurulan yeni çerçeve, işletmelere ICO’lar aracılığıyla uygun şekilde sağlanan fonları başlatmak ve yükseltmek için yeni bir yol sunmayı amaçlıyor.

Çalışma ilk olarak Nisan 2018’de Rusya Merkez Bankası tarafından başlatıldı. Banka, çerçevenin tamamlanmasına ve mevcut mevzuata uygun olarak en kısa sürede uygun hale getirilmesi için diğer devlet kurumlarıyla yakın bir şekilde çalışıyor. Ancak, bu ilk aşama başarılı olmasına rağmen, banka hala yasal konularda çalışmak zorunda. Banka’nın Finansal Piyasa Geliştirme Departmanı Müdür Yardımcısı konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

 Teknik olarak her şey yolunda gitti, ancak yasal açıdan çok sayıda sorun var.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin