İşte 2018 yılında Dogecoin ticareti için top 6 borsa
İşte 2018 yılında Dogecoin ticareti için top 6 borsa

2018 yılında Dogecoin ticareti için top 6 borsa

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut kripto para piyasası eğilimi aynı zamanda hem rahatsız edici hem de heyecan verici oldu. Bu yıl ilk kez, bazı kripto paralar etkili bir şekilde bir dizi olumlu haber üretiyor. Bu para birimlerinden biri, geç saatlerde güçlü bir yükseliş gösteren Dogecoin. Dogecoin’de alım-satım işlemleri, genel Dogecoin ticareti hacmine göre sıralanan aşağıdaki kripto para borsaları aracılığıyla yapılabilir.

İşte 2018 yılında Dogecoin ticareti için top 6 borsa

6- BTCTrade.Im

Çok fazla insan  BTCTrade.im’i bilmese de bugünlerde Dogecoin ticareti için çok popüler bir platform. Platform sadece bir avuç parayı destekledi ve Dogecoin bunlardan biri. Şirketin BTC’nin kendisine doğrudan erişimi olmadığı halde, tüm pazarlar Bitcoin’e karşı işlem görebilir. DOGE meraklıları için bir göz atmak için ilginç bir yarışmacı.

5- Poloniex

Her ne kadar Poloniex bir kez altcoin alım satımına gitse de, platform geçen yıl diğer pazar yarışmacılarına arka koltuk aldı. Bitcoin ve Tether’ın USDT’sine karşı işlem görebileceği için Dogecoin adına bu borsa hala çok popüler bir piyasa. Her ikisi de kripto para yatırımcıları için çok cazip pazarlar, BTC pazarı da bilinmeyen bir nedenden dolayı çok daha popüler görünüyor.

4- Bittrex

Bir başka popüler altcoin ticaret platformu Bittrex. Binance’in günlük işlem hacmi ile kıyaslanmasa da, şirket hala DOGE spekülatörleri arasında popüler. Bu, öncelikle Bittrex’in BTC ve USDT çiftlerinden kaynaklanıyor. Çünkü ikincisi herhangi bir hacim üretmeye çalışsa da. Bittrex’in Dogecoin için yeterli miktarda hacme sahip olduğundan bağımsız olarak kontrol edilmeye değer bir seçenek.

3- HitBTC

Bu borsa zorunlu olarak yüksek para çekme ücretleri açısından en iyi üne sahip olmasa da, HitBTC kripto para birimi ticaret platformları arasında bir temeldir. Dogecoin pazarları BTC, USDT ve ETH’dir. Genelde olduğu gibi, BTC piyasası bu borsada daha popüler olacak.

2- Gate.IO

Bu özel kripto para birimi borsası geç olarak oldukça popüler hale geldi. Her ne kadar çok az kişi aktif olarak Gate.io’yu tartışsa da, platform hiçbir şekilde göz ardı edilemez. BTC ve USDT çiftleri Dogecoin’in günlük 10 seviyesi açısından ilk 10’luk seviyesinde yer alıyorlar. Ancak USDT’nin BTC’nin şu an için belirlediği birkaç platformdan biri. Bu konuda ilginç bir platform, bu kesin.

1- ZB.COM

DOGE ticareti için en iyi seçimimiz  ZB.COM. Şirket Dogecoin işlem hacminde önemli bir artış gördü. Aslında, şu anda tüm günlük işlemlerin %40’ını temsil ediyor. Hem USDT hem de BTC çiftleri ile ticaret yapmak için, yatırımcıların araştırması için yeterli seçenekler var. ZB.COM’un Dogecoin ticaret pazarlarına nasıl hakim olabileceğini görmek ilginç olacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin