Rus milyarder paladyum tabanlı kripto para başlatıyor!
Rus milyarder paladyum tabanlı kripto para başlatıyor!

Rus milyarder paladyum tabanlı kripto para başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rus milletvekilleri finansal dijital varlıklar konusunda bir yasa çıkarmaya çalışırken, iş dünyası kripto para birimi ve Blockchain teknolojisinin benimsenmesini istiyor.

Rus milyarder paladyum tabanlı kripto para için 6 milyon dolar harcayacak

Önde gelen bir Rus milyarder olan Norilskiy Nickel Vladimir Potanin, Blockchain tabanlı bir platform başlatma ve potansiyel olarak paladyum tarafından desteklenen bir kripto tokeni çıkarma planlarını açıkladı. Dünyanın en büyük paladyum üreticisi olan Nornikel, sektördeki yeniliklere ilham vermek ve yeni teknolojilerin benimsenmesi sağlamak istiyor. Şu anda şirket İsviçre merkezli paladyum fonu aracılığıyla token çıkarmayı planlıyor ve İsviçre hükümeti ile görüşmelerde bulunuyor.  Nornikel konuya yönelik şunları söyledi:

İnsanlar merkezi olmayan ağları ve platformları kullanma eğiliminde. Dijital tokenlerle ticaret yapmanın birçok avantajı olması nedeniyle bu sürecin aktif katılımcıları olmak istiyoruz.

Rusya yeni düzenlemeler yapıyor

Şirketin tahminlerine göre, Rus yasa koyucuların finansal dijital varlıklar hakkındaki kanunu çıkarması şartıyla bu yılın sonuna kadar proje başlatılacak. Aksi takdirde, şirketin programda kalmak için başka bir bölgeye taşınması gerekeceği de belirtiliyor. Norilskiy Nickel Vladimir Potanin konuya yönelik şunları söyledi:

Taslağın asıl sorunu, dijital platformların sadece bankalar ve borsalar tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtmesi. Bu değişmeli. Çünkü bu tür platformlar birçok şey yapmak için kullanılabiliyor. Bu yüzden yasa hakkında yorumda bulunmayacağım.

Proje geliştirme çalışmaları Nornickel’e 5-6 milyon ABD dolarına mal olacak ve çalışmaya devam etmesi için her yıl birkaç milyon dolar harcaması gerekecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin