Ledger Cardano (ADA) entegrasyonu ivmeye güç katıyor
Ledger Cardano (ADA) entegrasyonu ivmeye güç katıyor

Ledger Cardano (ADA) entegrasyonu ivmeye güç katıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ADA/USD, Cardano’nun popüler donanım cüzdanı ile uyumlu olduğunu açıklamasının ardından Çarşamba günü yükseliş ivmesini sürdürdü. Ayrıca, Ledger Nano S. Yoroi cüzdanı ile entegrasyonu da mevcut.

Cardano (ADA) güvenlik seviyesini yükseltti

Cardano gelişmeyi şu şekilde tweetledi:

Cardano şimdi Ledger tarafından destekleniyor! Bu girişim, Cardano Ledger uygulamasının ve ilgili yazılım kütüphanelerinin gelişimini finanse eden Cardano Vakfı tarafından desteklenmiştir.

Cardano, geçen hafta 1.5 ana versiyonunu piyasaya sürmesiyle yükselişe başladı. EMURGO’nun (Cardano’nun finansal kolu) CTO’su, Nicolas Arqueros şunları söyledi:

Bu entegrasyonu nihayet kamuya açıklandığım için mutluyum. Bu, birçok insanın son bir yıl boyunca dört gözle beklediği bir olay. Bu kadar çok ekibin bir araya gelip sektörde gerçekten bir yenilik üzerinde işbirliği yaptığını ve 2019’da Cardano için daha ilginç ticari gelişmeleri ön plana çıkardıklarını görmekten özellikle memnunum.

Ledger’in CEO’su Eric Larchevêque, entegrasyon süreci hakkında şunları söyledi:

Cardano ile entegrasyonumuz, Ledger topluluğunun uzun zamandır beklediği bir şey. Müşterilerimizin gereksinimlerine cevap vermek için sürekli çalışıyoruz, bu nedenle resmen Cardano’yu Ledger platformuna davet etmekten heyecan duyuyoruz, bu da ADA yatırımcılarına kripto varlıkları için dünya standartlarında güvenlik sunuyor.

ADA/USD günlük grafik
ADA/USD günlük grafik

ADA/USD bu Çarşamba günü 0.061 dolardan 0.067 dolara yükseldi ve fiyatta %10’luk bir büyüme gösterdi. ADA/USD en son 14 Kasım 2018’de bu seviyede işlem gördü. Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi aşırı alım bölgesine girdi, piyasa, 9 Mart 2019 tarihinden itibaren hem 20 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA 20) hem de SMA 50’nin üzerinde bir trendde konumlandı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin