Justin Sun, Roubini-Buterin tartışması moderatörü için “önerisi”ni açıklıyor
Justin Sun, Roubini-Buterin tartışması moderatörü için “önerisi”ni açıklıyor

Roubini-Buterin tartışması fikrine Justin Sun’dan destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un CEO’su Justin Sun, Twitter hesabında Roubini-Buterin tartışması moderatörü için “önerisi”ni yayınladı.

Justin Sun, Roubini-Buterin tartışması moderatörü için “önerisi”ni açıklıyor

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ve Dr. Doom olarak bilinen küresel ekonomist Nouriel Roubini, kripto paralarla ilgili canlı bir tartışmada yüzleşmeyi planlıyorlar.  Vitalik Buterin ve Nouriel Roubini arasındaki “tartışma fikri” kripto para sektöründeki birçok ünlü figürün yorumunu almayı başardı.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes’in tüm masrafları karşılamayı ve New York ya da Londra’daki tartışmayı sunmayı teklif etmesinden sonra Justin Sun, Nobel Ekonomi Ödülü sahibi Paul Krugman’ın tartışmanın moderatörü olması fikrini sunuyor. Ayrıca ekonomistin “etkinliğe” getirilmesi için gereken tüm masrafları karşılamayı da teklif ediyor.

Kripto topluluğu tartışma konusunda heyecanlı

Yazım sırasında Roubini henüz Sun’ın fikrine cevap vermedi. Kripto topluluğunun Sun’ın fikrini ve önerilen moderatör figürünü nasıl ele alacağını görmek ilginç olabilir. Herkes, Buterin-Roubini tartışma fikri konusunda heyecanlıyken Binance’in CEO’su Chang Peng Zhao, bu tartışmanın gerekli olmadığını belirterek uzak kalmayı tercih ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin