roubini
Bitcoin karşıtı Roubini JP Morgan'ın kripto parasına da kayıtsız kalmadı

Roubini 2018 kripto etkileyicileri listesinde yer aldı… En sert tepki CZ’den geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nouriel Roubini, Coindesk tarafından düzenlenen ankette kripto piyasasında 2018’in en iyi 10 etkileyiciden biri olarak seçildi. Bu ise Binance CEO’su Changpeng Zhao’su da dahil olmak üzere birçok kripto tutkununun tepkisini aldı.

Coindesk’ten 2018 en iyi 10 kripto etkileyici listesindeki açıklamasını takiben, Dr. Doom olarak tanınan Nouriel Roubini, kendisini listeye dahil eden medyayı destekleyen bir twit attı.

Listede yer almaktan onur duyduğunu ve “kripto ve Blockchain’in önde gelen eleştirmeni” olarak kabul edildiğini belirtti.

Listede, ABD Senatosu komitesinde bankacılığa ilişkin duruşmada “şiddetle karşı çıkan konuşması” ile tanınan kripto muhalifi, Lightning Labs’ın Elizabeth Stark ve Binance’in Changpeng Zhao’nun hemen altında, en iyi 10 etkileyici listesinin üçüncü konumunda yer aldı.

Attığı twit, başarılı bir şekilde Twitter aleminde kripto meraklılarının tepkilerini tetikliyor. Ancak çoğu kişi alaycı yorumlara sahip olsa da listenin güvenilirliğini sorgulayanlar da var.

Ancak, listenin ilk sırasındaki isim olan ve CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, en dikkat çekici yorumu yaptı.

CZ, Roubini’nin yorumuna sert bir tepki gösterdi. Ardından da önceki tepkisini “açıklayan” bir twit daha yayınladı.

Roubini, Twitter’da birçok defa kripto ünlüleri atışmıştı

Yazımız yayına hazırlanırken, Dr. Doom’un CZ’nin yorumuna henüz cevap vermediğini gördük. Ancak ilerleyen saatlerde Roubini’den bir cevap gelmesi şaşırtıcı olmaz.

Karşı tavrını gösteren konuşmasının yanı sıra Roubini, Twitter’da Vitalik Buterin ve en sonuncusu Anthony Pompliano gibi kripto alanında birçok ünlü kişi ile yaşadığı tartışmalar ile de tanınıyor.

Dahası, son birkaç saat içinde Roubini’nin hesabında, özellikle de kriptodaki en etkili kişilerden biri olarak seçilmesiyle ilgili olanlar olmak üzere Coindesk’i defalarca retwitledi.

Enerjisini ve zamanının çoğunu kripto paraları ve yatırımcılarını geçersiz kılmak için harcadığı gerçeği göz önüne alındığında, listedeki konumu birçok kripto meraklısı tarafından garip görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin