IOST
IOST Node’si olmak ister misiniz? Başvuru ile ilgili tüm detaylar

IOST Node’si olmak ister misiniz? Başvuru ile ilgili tüm detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOST, 21 Aralık’ta resmen ilk ERC-20 seçimleri için Aday Node’leri (uç adaylar) başvurularını açtı ve IOST ağını çalıştırmak için ilk Servi Node’leri kurdu.

IOST ağındaki Servi Node’lerinin sayısında bir sınır bulunmuyor. Node haline gelmek ve IOST ekosistemine katılmak için başvuruda bulunan herkesi, ekipleri, toplulukları ve kuruluşları memnuniyetle karşılıyorlar.

Etkili çalışırsanız ve IOST ekosistemini tanıtırsanız, bir Servi Node’si olabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Blok üretim ödülleri 840 milyon token (şu anda 4,2 milyon dolar) olarak belirlenirken kullanıcı ücreti ödülleri ise sınırsız. IOST ekosistemini ne kadar iyi tanıtırsanız, o kadar fazla oy alabilir ve o kadar fazla kazanabilirsiniz!

Servi Node’si olmanın faydalarından bazıları şu şekilde açıklanıyor:

  1. Bir IOST Node’sini çalıştırmak için teknik bir engel bulunmuyor. Gerekirse, IOST teknik ekibi sizin için tüm sunucu kurulumlarını yapabilir. Node’nizi pazarlamaya, yeteri kadar oy almaya, kullanıcıları sınıflandırmaya ve büyük ödülleri kazanmaya odaklanmanız yeterli.
  2. Seçmenler/IOST token sahipleri için de teknik engel yok. IOST, token sahiplerinin bir tıklama ile oy kullanmasına ve oy kullanarak token kazanmasına izin veren ilk ERC-20 tokenidir. Başka hiçbir token bunu yapamaz. Seçmenlerin oy kullanması için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacı yok. Oy vermek çok kolay ve oy verenler bunu yaparak para kazanırlar. Bu nedenle, token sahiplerinden oy almak kolay olacak, tokenleriyle oy kullanmak isteyecekler, bu yüzden sadece sizin için oy vermeyi seçtiklerine emin olmalısınız!
  3. Bir Servi Node’si olmada ROI (Return on investment – yatırım getirisi) muazzam. Sadece seçmen alarak ve kullanıcıları davet etme gibi çeşitli yollarla büyük ödüller kazanabilir ve yüzde 40’dan yüzde 4.700’e kadar ROI (yatırım getirisi) alabilirsiniz.
  4. İyi işler çıkaran ekiplerin Node’lerini tanıtım ve pazarlama konusunda destekleyebiliriz. Eğer büyük kaynaklarınız veya IOST ağı için farkındalık ve pazarlama oluşturmak için harika bir planınız varsa, Node’niz için yaptığınız harika çalışmayı tanıtma konusunda ekiplerimiz ve ortak projelerimizle pazarlama ve tanıtım konusunda destek sağlayabiliriz!

Tüm detaylar için IOST Düğüm El Kitabı‘na göz atabilirsiniz.

IOST Node’si olmak için nasıl başvuru yapılır?

1. Aşama

İlk olarak başvuru için buradaki formu doldurarak başlayabilirsiniz.

İlgili sayfada aşağıda belirttiğimiz 10 soruya cevap vermeniz gerekecektir:

  1. Node adayı olarak kuruluşunuzun/ekibinizin resmi adı ne olacak?
  2. Faaliyette bulunacağınız öncelikli ülke hangisi olacak?
  3. Ekibinizin web sitesinin URL adresi nedir?
  4. Öncelikli iletişim e-posta adresiniz nedir?
  5. Lütfen URL’leriniz ile sahip olduğunuz tüm sosyal/topluluk kanallarını listeleyin.
  6. Bir IOST Node’sini barındırmak için donanım gereksinimlerini karşılıyor musunuz/karşılayacak mısınız?
  7. Node’nizin kurulum aşamasında desteğe ihtiyacınız olacak mı?
  8. Bir Servi Node’sine hak kazanmak için Token Sahiplerinden en az yüzde 0.05 (10.5M) IOST oyu alma gerekliliği için planınız nedir?
  9. Lütfen IOST ağı için uzun vadeli büyüme ve pazarlama planınızı ve vizyonunuzu belirtin.
  10. Kuruluşunuzu nasıl sınıflandırırsınız?

2. Aşama

Bu süreçte atılacak bir sonraki adım, adayları daha ayrıntılı olarak değerlendirmek, sizi tanımak ve sizin IOST ekibiyle tanışmanız ve olabilecek tüm soruları cevaplamak olacak. Başarılı başvuru sahiplerinin seçimleri aşağıdaki soruların yanıtlarını kullanarak topluluk kanalları aracılığıyla topluluğa ve ortaklarına ilan edilecek.

Bir borsa, Dapp/Blockchain geliştiricisi veya büyük bir medya kuruluşuysanız, IOST ağında bir Servi Node’si olmanın yararlarını ve IOST ekibi ile ortaklarının size nasıl destek olabileceğini görüşmek için ekip ile video konferans planlayabilirsiniz.

  1. Neden bir IOST Node’si olmak istiyorsunuz?
  2. Node adayı olarak listelendiğinizde daha fazla oy alma ile ilgili planınız varsa lütfen ayrıntıları ile belirtin.
  3. Lütfen Node’nize oy verecek olan IOST seçmenlerine fayda sağlama planlarınızın ayrıntılarını belirtin.
  4. Ekibiniz bir Servi Node’si olursa IOST topluluğunun büyümesine ve daha iyi olmasına nasıl yardımcı olacak?
  5. Seçimden sonra geleceğe yönelik pazarlama stratejileri için herhangi bir planınız var mı?
  6. IOST ağı ve/veya topluluk hakkındaki uzun vadeli vizyonunuz nedir?
  7. Başvuruda sunduğunuz web sitesi /sosyal kanallar henüz yayında değilse, hangi tarihte erişilebilir olacak?

3. Aşama

Bu ilk 2 aşamadan sonra başvurunuz doğrulanacak. Ve eğer kabul edilirse, son adım olarak seçim listeniz için bilgileri onaylamak olacaktır. Sonrasında ise oyların verildiği web sitesi uygulamasında kendi tam sayfanıza sahip olacaksınız ve bu sayfa, IOST token sahiplerinin sizin hakkınızda bilgi edinmesi ve size oy vermesi için halka açık olarak listelenecek. Bu noktada, giriş sayfanız için sizden nihai bilgilerinizi onaylamanız istenecektir.

Oylar nasıl alınır?

ERC-20 seçimleri için oy almak konusunda – bu karar verdiğiniz herhangi bir strateji ile olabilir. Örneğin: kripto topluluklarında çeşitli konulardan fikir paylaşımlarına başlamak, haber siteleri ve sosyal kanallar için içerik yazmak etkili olabilir. Yerel gruplara katılmak veya ev sahipliği yapmak ve etkinlikler düzenlemek başka bir harika seçenek olabilir.

Aday Node’ler için listeleme sayfası da önemlidir. Bu nedenle iyi bir “profil” ve “tanıtım” bölümünün yanı sıra iyi bir web sitesi de seçmenlerin gözünde profesyonel bir görünüm için oldukça etkili olacaktır.

IOST ekosistemini ve Node’nizi tanıtmanın birçok potansiyel yolu bulunuyor. Ve IOST ekibi, Node’lerin seçmenleri ve kullanıcıları kazanmak için kullanabilecek tüm yenilikçi fikirleri görmek için heyecanla bekliyor!

Not:  Henüz yapmadıysanız Aday Node’ler için yaklaşan AMA etkinliğini de içeren tüm güncellemelerden haberdar olmak için https://twitter.com/IOStoken Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

IOST

Web Sitesi – Facebook – Twitter – Telegram – Reddit – Medium – GitHub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin