Ross Zhang: “Merkezi borsalar ücretli işlem yapmaya devam edecek.”
Ross Zhang: “Merkezi borsalar ücretli işlem yapmaya devam edecek.”

Huobi’den Ross Zhang: “DEX’ler mevcut işlem hacmini destekleyemezler.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Kanada Genel Müdürü Ross Zhang, FinTech Canada 2018 konferansında bir panel konuşması sırasında merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Ross Zhang: “Merkezi borsalar ücretli işlem yapmaya devam edecek.”

Ross Zhang konuya yönelik şunları söyledi:

Gelirimizin çoğu işlem ücretlerine dayanıyor. Şu anda pazarda çok sayıda spekülatör bulunuyor ve bunların çoğu uzun vadeli yatırımcı değil. Merkezi olmayan borsalar için işlem hızı şu anda iyi olmadığından, merkezi bir borsa olarak sahip olduğumuz işlem hacmini destekleyemezler. Bu yüzden işlem ücretleri bir süre devam edecek bir şey olarak görüyoruz.

“Bankalar özellikle açık ve yenilikçi olmalılar.”

Ve sayılara bakarsak, Zhang’ın haklı olduğu anlaşılıyor. Dünyanın en popüler Ethereum tabanlı borsalarından biri olan IDEX, günde 2 milyon doların biraz üzerinde işlem hacmi görüyor. Zhang, bir borsa yönetiminin karmaşıklıklarını açıklamaya devam ederek, bankalarla fiat akışının zorlu yönlerden kaçınmak için ilişkilerin sürdürüldüğünü şu sözlerle açıklıyor:

Bankalarda aradığımız genel bir yaklaşım var, özellikle açık ve yenilikçi olmalılar. Aynı zamanda bunlar bankacılık ortaklıkları için de geçerli. Bir banka ile konuştuğumuzda, sadece mevcut ticarete odaklanmak yerine sağlam ve uzun vadeli bir ortaklık kurmak istiyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin