Ronaldinho kripto para dünyasına adım atıyor.
Ronaldinho kripto para dünyasına adım atıyor.

Efsane futbolcu Ronaldinho kripto para dünyasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir dönemin efsane futbolcusu Ronaldinho kripto para dünyasına adım atıyor. Soccer Coin adını verdiği kendi kripto parasını çıkarmaya hazırlanan Ronaldinho’nun kripto parası, dünya çapında dijital VR stadyumlarıyla birlikte kullanılmak üzere Blockchain ile desteklenen küresel bir futbol akademisi oluşturmak için kullanılacak.

Ronaldinho kripto projesiyle Asya bölgesini hedef alıyor

Ronaldinho takma adıyla bilinen Ronaldo de Assis Moreir, kısa bir süre önce Twitter üzerinden takipçilerine müjdeli haberi verdi:

Planın dünyanın her yerinde 300 VR stadyum kurmak olduğunun altı çiziliyor. Bu stadyumlar maçlara ev sahipliği yapabilir, piyasalar ve bahis platformlarını çalıştırabilir, ayrıca oyuncuların ve istatistiklerin çevrimiçi bir veritabanını derlemek için bir Blockchain kullanabilirler.

Filipinler, Vietnam ve Tayland’da 2019’da başlıyor

Daha çok Asya bölgesinde uygulanması planlanan proje; Filipinler, Vietnam ve Tayland’da 2019’un sonuna kadar faaliyete geçmesi planlanıyor.

Bazı eleştirmenler, projenin çevresel anlamda doğurma ihtimali olan sorunlara dikkat çekiyor. Proje futbol dünyasının rolünü genişletmek için yeni bir programın başlangıcı mı olacak? Yoksa bir aldatmaca ile mi karşı karşıyayız? Zaman gösterecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ronaldinho ve Roberto Carlos’un desteklediği spor dünyasının yeni kripto parası: SportyFi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin