Romanya'nın en eski Bitcoin borsası 1 Mayıs 2018'de faaliyetlerini sonlandırıyor
Romanya'nın en eski Bitcoin borsası 1 Mayıs 2018'de faaliyetlerini sonlandırıyor

Romanya’nın en eski Bitcoin borsası kapanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Romanya’nın en eski Bitcoin borsası olan BTCxChange, bu hafta başlarında platformunu kapattığını duyurdu.

Romanya’nın en eski Bitcoin borsası 1 Mayıs 2018’de faaliyetlerini sonlandırıyor

22 Nisan tarihli bir bildiride, ülkenin en eski kripto para birimi borsası, müşterilerinin geri kalan tüm fonlarını, kripto para birimleri ve Romanya lirası gibi fiat para birimleri arasında ticaret yapma yeteneği de dahil olmak üzere operasyonlarının çoğunu askıya almış olan platformdan geri çekmelerini istedi. BTCxChange konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

1 Mayıs 2018’den itibaren platformumuzun kapalı olacağını bildiriyoruz. İşlemler 1 Şubat’ta durdu. Ancak Bitcoin’lerinizi platformumuzda hala stoklayabilirsiniz.

Bu, borsanın kapanacağına yönelik yapılan üçüncü duyuru

Bu yılın başlarında, BTCxChange’in CEO’su Max Nicula, başlangıçta borsanın banka hesaplarının kapatıldığını söyledi ve artık fiat para ile işlem yapılamayacağını bildirdi.

Bu, borsanın kapanacağına yönelik yapılan üçüncü duyuru. Eylül 2016’da şirket muhtemelen satılacağını açıkladı ve o sırada bir kapanış için hazırlandı. O sırada, şirketin sahibi Horea Vuscan, daha önce bildirildiği üzere, emekli olmak istediğini ve satış için takas yapılmasını gerektiğini söyledi. BTCxChange, ilk faaliyete geçtikte bir yıl sonra, Eylül 2014’te sunucularına erişimini kaybettikten sonra tüm fonların geri çekilmesini istedi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin