Teknik göstergelerle Cardano, fiyat analizi
Teknik göstergelerle Cardano, fiyat analizi

Cardano, yükseliş bölgesinde hız kazanmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano, 0,25 dolarlık destek seviyesine kadar geriledi ve ABD doları karşısında toparlandı.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda dirençli kısa vadeli bir sözleşme üçgeninin üzerinde bir kırılma oldu.
  • Parite şu sıralar 0,29 dolara yakın işlem görüyor ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya pozitif işaretlerle yaklaşıyor.

Cardano (ADA), ABD doları ve Bitcoin (BTC) karşısında yükseliş bölgesinde. ADA/USD, yakın vadede daha fazla kazanç elde etmek için 0,30 doların üstüne çıkmalı. Cardano şu an da 0,29 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Cardano, piyasa sinyalleri

Cardano, 0,32 dolara kadar yükseldikten sonra ABD doları karşısında satıcılarla karşı karşıya kaldı. Fiyat aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı ve 0,30 dolar ve 0,28 dolar destek seviyelerinin altında işlem gördü. Ancak, düşüş 0,25 dolar destek alanı ile korundu. Fiyatın bir aralıkta konsolide edilmesinden önce 0,25 dolar seviyesinde bir düşüş oldu. Daha sonra, bir toparlanma başlatıldı ve fiyat, son düşüşün %23.6 Fib iyileşme seviyesinin üzerinde 0,32 dolardan 0,25 dolara kadar düşüş gösterdi.

Daha da önemlisi, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,28 dolarlık dirençle kısa vadeli bir sözleşme üçgeninin üzerinde bir kırılma oldu. Parite daha da yükseldi ve 0,29 dolarlık direnci kırdı. Şu anda Cardano, 100 saatlik basit hareketli ortalama ve 0,29 dolar civarında işlem görüyor. Yukarı tarafta, 0,30 dolar civarında büyük bir engel var. Bununla birlikte, son 0,32 dolardan 0,25 dolara kadar olan düşüşün %61,8 Fib iyileşme seviyesinin üzerinde düzgün bir kapanışa ihtiyaç duyulmakta. Cardano, 0,29 dolar ve 0,30 dolar seviyelerini kırdıktan sonra, daha fazla kazanç sağlayabilir.

Cardano, yükseliş bölgesinde hız kazanmaya çalışıyor
Cardano, yükseliş bölgesinde hız kazanmaya çalışıyor

Grafik  Cardano’nun, 0,28 dolara yakın konsolidasyon yaptığını gösteriyor. Cardano, 0,30 dolarlık direncini kırmaya teşebbüs etmeden önce birkaç puan düşebilir. Belirtilen 0,30 dolarlık direncin üzerinde fiyat 0,32 doları tekrar test edebilir.

Teknik göstergelerle Cardano, fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesine hareket edebilir.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI, 50 seviyesini test etmek üzere.

Büyük destek seviyesi: 0,28 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,30 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin