Roger Ver'den olağanüstü Bitcoin Cash fiyat tahmini geldi!
Roger Ver'den olağanüstü Bitcoin Cash fiyat tahmini geldi!

Roger Ver’den olağanüstü Bitcoin Cash fiyat tahmini geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Teknoloji girişimcisi ve yatırımcı ve Bitcoin Cash evangelisti Roger Ver’e göre, 2030’da Bitcoin Cash (BCH), bugünkü fiyatının neredeyse 229 katı olacak. Ver, Ethereum için de beklentilerinin son derece olumlu olduğunu söyledi.

Bitcoin Cash 100 bin dolara ulaşabilir mi?

Ver, Cryptonews.com’a verdiği demeçte, “Ne kadar faydalı bir şey olursa, onu o kadar çok insan kullanacak.” dedi ve 2021’de Bitcoin Cash sahipleri ve kullanıcılarında keskin bir artış olacağını tahmin etti. Kendisi ayrıca “BCH’nin her şey için BTC’den çok daha faydalı olduğunu iddia etti.

“Aynı zamanda çok daha fazla potansiyele sahip” diye devam eden Ver ve BCH’nin bu on yılın sonunda 100.000 ABD dolarına ulaşabileceğini tahmin etti. Tahminlerine göre, fiyat önümüzdeki yıl 800 ABD dolarını, 2027’de 10.000 ABD dolarını vurabilir.

Kasım 2019’da BCH 290 USD civarında işlem görürken Ver, BTC’den çatallanan bu kripto varlığın “bir gün” %99.900 artabileceğini söyledi.

BCH yükselişte

Bugün, piyasa değerine göre en büyük 8. kripto varlık 435 USD ile işlem görürken bir günde %7 ve 1 haftada %24 arttı. Fiyat bir ayda neredeyse %53 ve bir yılda %83 arttı.

Bununla birlikte, en iyi 10 kripto para diğer kripto varlıklarla karşılaştırıldığında, son 12 ayda BCH, aynı dönemde %260-%756 artış gösteren altı tokenden (stabilcoin Tether hariç) daha iyi performans gösterdi.

Bu arada, Nexo Kurucu Ortağı ve Yönetici Ortağı Antoni Trenchev daha önce, Kasım ayı hard forkunu çevreleyen son tartışmalara rağmen BCH’nin temellerinin 2021’e kadar fiyatı destekleyeceğini söylemişti.

“BCH, bir dizi asa sahip: İyi eğitimli bir topluluk, sadık yatırımcılar, perakende dağıtım ve gerçek hayattaki kullanım örnekleri.”

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin