PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor
PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor

Paypal Bitcoin alım ve satım hacimleri 100 milyon doları devirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal Bitcoin alım ve satım hacimleri Kasım ayından bu yana 5 kat artarak yaklaşık 20 milyon dolardan 100 milyon doların üzerine çıktı.

PayPal Bitcoin hacmi 100 milyon doları devirdi

PayPal’ın sağlayıcısı itBit tarafından açıklanan hacimlere göre PayPal’ın piyasaya sürülmesinden bu yana 10 kat artarak 10 milyon dolardan 113 milyon dolara yükseldi. Gelinen nokta Bitcoin alım satımını başlattıktan birkaç hafta sonra küresel platformda yaklaşık 340 milyon kullanıcıyla önemli bir talep olduğunu gösteriyor. Yakında, Bitcoin veya Ethereum ile ödeme yapması gereken 26 milyon trader’a Bitcoin ödemeleri yapılmaya başlanması da bekleniyor.

Bu, Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 35.000 doları aştığı bir boğa koşusuna katkıda bulundu. Zira PayPal hacimleri, fiyatı sadece kurumsal yatırımcılar değil, genel nüfusun da yönlendirdiğini gösteriyor.

Şirketin arkasında Paxos’un güvencesi var

PayPal’daki her satın alma işlemi, tamamen Paxos tarafından muhafaza edilen BTC’ler ile destekleniyor. Dolayısıyla, bunu Bitcoin ile uğraşırken sistemle uğraşmak istemeyen insanlar için bir seçenek haline getirmek istiyorlar.

Ayrıca Coinbase’de yeni bir hesap açmak zorunda olmadıkları için, halihazırda PayPal hesabı olanlar için bBtcoin piyasasına girmenin daha kolay bir yoludur.

Pantera Capital’den Dan Morehead, şöyle dedi:

PayPal yayına girdiğinde, itBit’te hacim patlamaya başladı. “İtBit hacmindeki artış, PayPal’ın yayına girdikten sonraki iki ay içinde halihazırda yeni Bitcoin arzının %100’ünden fazlasını satın aldığını gösteriyor.

Bu hızla, PayPal haftalık hacim olarak 1 milyar dolara yaklaşıyor ve son zamanlarda olağan günlük 40 milyon dolar olan hacmi de 80 milyon dolara yükseldi.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin