Roger Ver tweet attı, ortalık karıştı.
Roger Ver tweet attı, ortalık karıştı.

Roger Ver, Bitcoin ve Bitcoin Cash kıyası yaptı; ortalık karıştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash’in başlangıcından bu yana kimin daha iyi olduğu konusu, BCH’nin kripto dünyasında göstermek için mücadele ettiği bir şey haline geldi. Tartışmaları alevlendiren son sözler Roger Ver tarafından geldi.

Roger Ver: “Her konuda BTC kazanamaz.”

28 Haziran’da Bitcoin.com CEO’su Roger Ver şöyle bir tweet attı:

Eğer BTC’nin her konuda en iyisi olduğunu ve yüksek ücret politikasının pazar payını koruyabileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Başka kripto paraların da potansiyelini göz ardı etmemek gerek.

Tweet ile birlikte, Ver BTC’nin TPS’sini gösteren bir görüntü yayınladı.

Bitcoin saniyede işlem hızı
Bitcoin saniyede işlem hızı

“BTC’nin yüksek ücret politikası saçmalık!”

Roger Ver, tweetinde BTC’yi yüksek bir ücret politikasına sahip olmakla suçladı. BTC’nin pazar payını koruyabileceğine inanan insanlara seslendi.

Bu geliştirme aşamasında Bitcoin’in sunabileceği devrim niteliğinde olan bazı kullanım alanları, hayli dikkat çekici. Coin, merkezsiz kripto para borsalarını oluşturmak için kullanılıyor. IOT ağları, hisse senedi alım satım modelleri ve ticaret işlem sistemleri, bu alanların başında geliyor. Bunlar, yavaş ama kararlı olduğu belirtilen Bitcoin inovasyonu için ilk ve uygun durumlardır.

Son zamanlarda, Bitcoin Cash’in Twitter’daki hesabı BTC ve BCH’yi karşılaştıran bir resim yayınladı. Görüntü, Bitcoin ve Bitcoin Cash’in mevcut işlem ücreti ile madenciliğin zorluk indeksi arasındaki büyük fark ve madeni paraların blok yüksekliğindeki defterler arasındaki farkları ortaya çıkardı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin