Roger Ver: “Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.”
Roger Ver: “Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.”

Roger Ver: “Monero veya Dash bile dünya para birimi olarak kabul edilebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) hard forku BCH ağında birkaç tarafın katılımı ile geçen hafta boyunca konuşmanın ana konusunu oluşturuyordu. Jihan Wu, Roger Ver, Craig Wright ve Calvin Ayre tarafından popüler hale getirilen hard fork, Bitcoin Cash ağının ikiye bölünmesiyle, Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV ile 15 Kasım’da gerçekleşti.

Roger Ver: “Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.”

Crypto Coin Trader’a konuşan Ver, Bitcoin.com’un CEO’su. Ver, BCH ağı içindeki taraflar arasındaki hakkı doğruladı ve şunları söyledi:

İnternet’te çok sayıda iyi insan ve çok sayıda kötü insan var. Sadece iyi olanlarla ilgilenmeye eğilimliyim.

Ver ayrıca Bitcoin Cash hard forkunun 15 Kasım’da gerçekleşmesinden memnun olduğunu söyledi. Çünkü Bitcoin Cash ABC ekibi, SV ekibine karşı öndeydi. ABC tarafı yeni fikir birliği kuralları altında daha fazla blok çıkardı. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bütün gece forku izledim. Benim için Noel gecesi gibiydi.

Peki, kim Bitcoin Cash hash savaşını gerçekten kazanıyor?

Bitcoin.com yetkilisi: “Tabii ki Bitcoin Cash olarak, bir borsa başlatacağız.”

Bitcoin.com yetkilisi, Monero veya Dash gibi kripto para birimlerinin de dünya para birimi olarak kabul edilebileceğini söyledi. Tek amacının, insana ekonomik özgürlük sağlamak olduğunu ve şu an için en iyi yolun Bitcoin Cash olduğunu yineledi. Ver, forkun iyi bir şey olduğunu ve hatta orijinal Bitcoin hard forkuna geri çağrıldığını söyledi. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BCH-BTC bölünmesinin daha önce gerçekleşmesini dilerdim. Fork daha önce gerçekleşmiş olsaydı, o zaman Bitcoin Cash çok sayıda kullanım örneğine sahip olabilirdi.

Roger Ver, son zamanlarda Bitcoin.com’un bir kripto para birimi borsası başlattığını söyledi. Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Çoğu zaman önemli bir şey söylüyorum ve kimse gerçekten umursamıyor. Geçenlerde bir şeyden bahsettim ve borsa fikrini tam olarak böyle duyurdum. Tabii ki Bitcoin Cash olarak, bir borsa başlatacağız. Bir borsa başlatmazsak çok şaşırtıcı olur.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin