Roger Ver: “Kripto paralarla bebek ölümleri azalacak”
Roger Ver: “Kripto paralarla bebek ölümleri azalacak”

Roger Ver kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Roger Ver, kriptonun geleceği hakkında Youtube’da yayın yapan bir kanala röportaj verdi. Yaptığı röportajda, özellikle kripto topluluğu tarafından kendisine yöneltilen bazı eleştirileri yanıtladı.

Roger Ver: “Kripto paralarla bebek ölümleri azalacak.”

Roger Ver, röportaja BTC ve BCH destekçileri arasında ortaya çıkan bazı çekişmelerden bahsederek başladı. Bebek ölümleri ve Bitcoin yükselişi ile ilgili yaptığı açıklamalar üzerine gelen eleştiriler hakkındaki soruya şu şekilde cevap verdi:

Son 200 yıl içinde artan ekonomik ilerleme ile daha düşük bir bebek ölüm oranı görüyoruz. Kripto para birimi gelecekte ekonomik büyümeyi hızlandıracak ve bu nedenle daha az sayıda bebek ölecek ve her yaş daha mutlu olacak. Böylece, temiz hava, temiz su, mutlu aileler, mutlu bebekler, mutlu yaşlı insanlar olacak.”

Ver bu iddiasını şu sözlerle destekledi:

“Daha fazla çocuğun doğum kazalarından kurtulabilmesi için daha fazla ekonomik büyümeyi desteklemeniz gerekir. Bu ekonomik büyüme içinde dünya çapında dijital para birimleri uygulamak en iyi fikir.

Roger Ver’e göre sonunda kazanan Bitcoin Cash olacak

Daha sonra Roger Ver’e, Bitcoin.com sitesini kullanarak Bitcoin’i karalamanın, yeni kullanıcılar arasında nasıl bir karışıklığa yol açtığı soruluyor. Ver, şu anda sitenin Bitcoin için desteğini kestiğini iddia ediyor, ancak tam anlamıyla da bu politikanın uygulanmadığını da belirtiyor.

Roger Ver’e Reddit ve internetin diğer köşelerinden gelen eleştiriler soruluyor. Ver, buna geçmişte yapmış olduğu fiyat tahminlerini örnek göstererek gereksiz olduğunu savunuyor. Hala Bitcoin Cash’in kazan olacağını söylüyor ama kimsenin inanmadığını da kabul ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin