Bittrex ABD doları çiftleri ekliyor.
Bittrex ABD doları çiftleri ekliyor.

Bittrex ABD doları piyasalarını ADA ve ZEC için başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex ABD doları çiftlerini artırmaya hazırlanıyor. ABD merkezli kripto para borsası, 5 Eylül 2018’de Cardano (ADA) ve Zcash (ZEC) için ABD doları piyasalarını başlatmayı planladığını duyurdu.

Bittrex ABD doları çiftlerini ekliyor

Bittrex, Mayıs ayında, piyasaları ve müşterileri eklemek için aşamalı bir yaklaşım kullandıklarını açıklamıştı. Bittrex’e göre bu yaklaşım, yeni pazarlar için kalite kontrolünün sağlanmasına yardımcı olmak ve müşterilerin mümkün olan en yüksek hizmet düzeyine sahip olmasını sağlamak konusunda oldukça etkili.

Bittrex CEO’su Bill Shihara, şu açıklamayı yapmıştı:

Blockchain teknolojisinin bir inkübatörü ve öncü savunucusu olan Bittrex, yalnızca en iyi iş uygulamalarını değil, aynı zamanda dünyanın en yenilikçi Blockchain projelerini de içeren tokenleri listelemek konusunda kararlıdır. Fiat piyasalarını en iyi dijital para birimleriyle buluşturmak, müşterilere yüksek bir likidite ile güvenli, sağlam ve güvenilir bir ortamda dijital paralar satın almak ve işlemek için daha fazla seçenek sunarak bu devrimci teknolojinin benimsenmesini daha da sağlamlaştırma gayretindeyiz.

Bittrex ayrıca, tüm nitelikli müşteriler dahil edilinceye kadar bu aşamaları uygulamaya devam edeceklerini de ekledi.

https://twitter.com/DaHootski/status/1034842739551154176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1034842739551154176&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F3285%2Fcryptocurrency-exchange-bittrex-will-launch-usd-markets-for-cardano-and-zcash.html

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Sektörün ünlü simalarından Charlie Shrem, Bitcoin ve kripto paraların geleceği hakkında konuştu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin