Roger Ver: “ABC ekibi lider oldu çünkü SV ekibinden daha fazla kâr oranı elde ettik.”
Roger Ver: “ABC ekibi lider oldu çünkü SV ekibinden daha fazla kâr oranı elde ettik.”

Roger Ver: “Daha fazla hash oranımız olduğu için kazandık, aldatma yok!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) hard forku, bireysel projelerini desteklemek için ortaya çıkan forkun birkaç destekçisi ile kriptoda haber oluşturmaya devam ediyor. Bitcoin.com tarafından yayınlanan yakın tarihli bir videoda, şirketin CEO’su Roger Ver, hard fork ile ilgili olaylar hakkında daha fazla bilgi verdi.

Roger Ver: “ABC ekibi lider oldu çünkü SV ekibinden daha fazla kâr oranı elde ettik.”

Videoda Ver, Bitcoin Cash ABC ekibinin, BCH Blockchain’inde blok oluşturmalarını sağlayan daha fazla hash oranı elde etmek için sahte uygulamalara başvurdukları yönündeki suçlamalardan bahsetti.  CEO, bloklar için daha fazla hash oranına sahip olmanın gerekli olduğunu söyleyerek açıklamalarına şunları ekliyor:

ABC ekibi, açılış çemberinden beri lider oldu çünkü SV ekibinden daha fazla kâr oranı elde ettik ve bir SV destekçisinin bunu söylemesi oldukça ironik.

Bitcoin.com yetkilisi ayrıca nChain’in, daha fazla hash oranını kiraladıklarını iddia etmeden önce ABC ekibini aradığını belirtiyor. Ona göre, “hash oranı hash oranıdır” ve çoğunluk operatörleri tarafından kiralanır. Roger Ver, 80 dolar seviyesinin altında bulunan SV uygulamasının da karmakarışık olduğunu iddia etti. Hatta tüm SV ekosisteminin büyüme için elverişli olmadığını ve hatta bir kripto para cüzdanına dahi sahip olmadığını iddia ediyor.

Bitmain CEO’su Jihan Wu: “Bu özgür ortam altında bölünme kaçınılmaz.”
Bitmain CEO’su Jihan Wu: “Bu özgür ortam altında bölünme kaçınılmaz.”

“BSV tarafından gerçekleştirilen eylemler, kripto paraların nasıl çalışması gerektiğinin tersi.”

15 Kasım’da meydana gelen hard fork Blockchain’i bölerek  iki farklı token oluşmasıyla sonuçlandı: Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV. ABC ekibine Roger Ver ve Bitmain CEO’su Jihan Wu liderlik ederken, SV ekibi nChain’in Craig Wright ve Calvin Ayre tarafından yönetildi. Ver daha önce de fork hakkında konuşdu.

BSV tarafından gerçekleştirilen eylemler, kripto para birimlerinin nasıl çalışması gerektiğinin tersi. Satoshi olduğunuzu iddia etmek ve daha sonra kripto parayı yok etmek için her şeyi yapmakla tehdit etmek, bir basketbol oyununu kaybeden ve topla birlikte uzaklaşan bir çocuğun hareketine benziyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin