Bitcoin Cash (BCH) artık Gemini’de
Bitcoin Cash (BCH) artık Gemini’de

Roger Ver: ”Bitcoin Cash ABC bir sebepten dolayı kazandı.” İşte detayları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com tarafından yayınlanan yakın tarihli bir videoda, şirketin CEO’su Roger Ver, son Bitcoin Cash (BCH) hard forku üzerine düşüncelerini paylaşıyor. Üzerinde spot ışığı olan hard fork Bitcoin Cash ağının Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV’ye ayrılması ile sonuçlandı.

Bitcoin.com CEO’su: “Proof of Work açısından Bitcoin Cash ABC önde.”

Roger Ver, hard forkun 400’den fazla peta hash kullandığını, bunun da Hoover Barajı tarafından üretilen elektrikten daha fazla olduğunu belirtiyor. Bitcoin Cash ABC’nin “Anıtsal Başarı” olan Proof of Work (PoW) açısından %53,5 oranında Bitcoin Cash SV’nin önünde olduğunu ekliyor.

Ver, hard forktan sonra Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Litecoin’in kurucusu Charlie Lee’nin Bitcoin Cash ABC ekibini kutladıklarını vuruluyor. Bitcoin.com tarafından yüklenen video da Ver, Craig Wright‘ın hard forktaki yanlış politikasına ve orijinal Satoshi Nakamoto tarafından ortaya konan değerleri içermediğine değiniliyor.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

“Ben, gerçekten hard forkun etkilerini tam olarak bilmiyorum.”

Ver konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BSC tarafından yapılan eylemler, kripto para birimlerinin nasıl çalışması gerektiğinin tersi. Satoshi olduğunuzu iddia etmek ve daha sonra kripto parayı yok etmek için her şeyi satmakla tehdit etmek, bir basketbol oyununu kaybeden ve topla birlikte uzaklaşan bir çocuğun davranışına benziyor.

Bittrex de dahil olmak üzere bir çok borsa hard fork sonucunda ortaya çıkan BCHSV ve BCHABC gibi yeni tokenlere desteklerini dile getirdi. Bitcoin.com CEO’su, başlangıçta hard fork hakkında oldukça kuşkuluydu ve şunları söyledi:

Ben, gerçekten hard forkun etkilerini tam olarak bilmiyorum. Tüm toplum için hem iyi hem de kötü olabilir. Tıpkı Y2K korkusu gibi, biliyorsunuz. Herkes uçaktan gökyüzünden düşmesini bekliyordu ama sonunda hiçbir şey olmadı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin