Kripto hizmet sağlayıcı BitGo'nun toplam varlıkları 16 milyar doları aştı
Kripto hizmet sağlayıcı BitGo'nun toplam varlıkları 16 milyar doları aştı

BitGo saklama desteğini önemli stabil coinlere doğru genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar için saklama hizmetleri son dönemlerde büyük talep görüyor. Küresel alanda lider bir güvenlik şirketi olan BitGo, ek tokenleri destekleme sürecine devam ediyor. Listelerinin, 2018’e kadar 100 token ve varlığa ulaşması bekleniyor. Bu bakıma Bitcoin ve Ethereum’un ötesine bakmanın ne kadar önemli olduğunun bir başka kanıtı gibi duruyor.

BitGo hizmetlerini genişletmeye devam ediyor

Cüzdan ve Blockchain güvenlik şirketi BitGo büyümeyi sürdürme niyetinde gibi gözüküyor. Öyle ki mevcut iş modeli esas olarak kripto para saklama hizmetlerine odaklanıyor. Şirketin rekabetçi kalmaya devam etmek için ilave para birimlerine destek vermesi gerektiğinin farkında. Buna göre diğer tokenler de şirketin radarında olmasına rağmen, şu anda piyasa tarafından da rağbet gören ana odak noktası stabil varlıklar.

Bu mevcut haliyle, BitGo en yaygın stabil coinleri desteklemeyi planlıyor. Bu listede USDC, GUSD, DAI, PAX ve TUSD bulunuyor. Şirket için bu karar şu anda çok mantıklı gibi gözüküyor. Zira Traderlar ve spekülatörler, bu dolar cinsinden dijital varlıklara artan bir şekilde ilgi göstermeye devam ediyor. Genel likiditesi geliştikçe, gözaltı hizmetleri şüphesiz daha yüksek talep görecek.

Stabil varlıkları destekleyerek gelişmeye devam etme niyetinde olan BitGo, yıllar içerisinde, Bitcoin dışındaki para birimlerini desteklemeye başladı. Şu anda, gözaltı hizmetleri Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Gold ve diğerlerini kapsıyor. BitGo’nun, 2018 sonuna kadar 100 kripto varlığına kadar bir çözümü olacağı bekleniyor. Bunu yaparken, şirket, kripto para birimi endüstrisine çok daha fazla meşruiyet getirebilir.

Güvenlik tüm kripto varlıklar için birinci sınıf öneme sahip

BitGo’nun başarılı olmasının başlıca nedenlerinden biri, çoklu imza cüzdan teknolojisinden kaynaklanıyor. Dijital varlıklar için kurumsal düzeyde bir depolama çözümü olan BitGo’nun hizmetleri ile yapılan her işlem en az iki kullanıcının dijital imzalarını gerektiriyor. Bu, genel dolandırıcılık veya fonların kötüye kullanımını azaltmaya yardımcı olan bir faktör.

Daha fazla imza istemek, söz konusu varlıkların genel güvenliğini de artırmış oluyor. Şirket tarafından tanıtılan diğer özellikler de oldukça dikkat çekiyor. Kullanıcılar her hesapta harcama limitleri veya hazine politikaları kurabiliyorlar. Bu, müşterinin bireysel ihtiyaçlarına bağlı olarak, adil bir kişiselleştirme yeteneği kazandırıyor. Gelişmekte olan varlık listesini aktif olarak destekleyen BitGo böylece pazar konumunu da sağlamlaştırmış oluyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin