Yatırımcıyı sevindirecek haber geldi: Bir ülke daha ETF işlemlerini onayladı
Yatırımcıyı sevindirecek haber geldi: Bir ülke daha ETF işlemlerini onayladı

Dev iddia: ETF’ler kabul edilirse Bitcoin 58.000 dolar olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası SEC’in ETF kararını heyecanla bekliyor. Bazı kripto para yatırımcılarına göre ETF’ler kabul edilmesi halinde, piyasa 1 trilyon dolar değerine ulaşabilecek.

ETF’ler kabul edilirse piyasa değeri 1 trilyona çıkabilir

Bitcoin geçtiğimiz yıla yaptığı iniş çıkışlarla damga vurdu. Bu dalgalanmaların çözümü olduğu için yatırımcılar, SEC’in ETF hakkındaki kararını merakla bekliyorlar. Bazıları Eylül sonunda açıklanacak kararla, ETF’nin piyasaları destekleyeceğine ve Bitcoin’i trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşacağına inanıyor. Bu yatırımcılardan biri olan Karim Heiden konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Trilyon dolarlık hedefe ulaşmak için atılması gereken birkaç adım bulunuyor. Ancak bu adımlarda geçmişe dayalı değil de geleceğe yönelik sonuçlar dikkate alınmalıdır.

Kripto piyasasında altın devir

Birçok yatırımcı için, ETF onayı trilyon dolarlık bir hacme ulaşmak için en büyük engel. Geçtiğimiz hafta, SEC komisyon üyelerinden Hester Pierce’in, kripto ürünün devam etmesine izin vermek için bir neden olmadığını belirtti. Ancak, meselenin gerçeği; kendi başına bir ETF onayı bile kırmızı görmüş bir boğa gibi fiyatların coşmasını sağlayacak. Çünkü ETF onayı otomatik olarak fiyatın fırlayacağı anlamına gelir.  Açıkça çok basit görünüyor.

Her şey sadece bir zaman meselesi

Karim Heiden’e göre, birçok ertelemeye ve gecikmelere rağmen, ETF’lerin onaylanmasına neredeyse kesin gözle bakılıyor. ETF onayı, 12 ila 18 ay arasında sürebilecek bir boğa piyasasını ateşleyecek bir kıvılcım. Bu kıvılcımın çıkardığı yangın Bitcoin’i 58.000 dolara, piyasa hacmini ise 1 trilyon dolara çıkarabilir.

Kısa vadeli piyasa projeksiyonuna rağmen, Heiden ümitli olmaya devam ediyor. Ayı piyasasının genellikle yeni girişimler için fırsat oluşturduğunu söylüyor. Aslında bakarsanız piyasalarda ki durgunluk yükselişin en büyük habercisi. Bu durumda sorulması gereken soru şu: Alım fırsatı için en düşük seviye nedir? Şimdilik, yatırımcılar için trilyon dolarlık bir piyasa hayalden ibaret. Kesin olan bir şey var, trilyon dolarlık bir piyasa oluşması için ETF’nin onay vermesi şart. Her iki durumda da, gelecek yatırımcılar için umut verici görünüyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin