Robinhood uygulaması artık Texas’da
Robinhood uygulaması artık Texas’da

Robinhood uygulaması faaliyetlerini Texas’a kadar genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood Borsası’nın kendi uygulaması artık Texas’daki kullanıcılar için Bitcoin ve Ethereum işlemlerini destekleyecek. Robinhood uygulaması faaliyetlerini Texas’a kadar genişletecek.

Robinhood uygulaması artık Texas’da

Robinhood konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Texas, seninle dalga geçmiyoruz. Artık, Bitcoin ve Ethereum’u Robinhood Crypto aracılığıyla komisyonsuz satın alabilirsiniz.

Bu arada, Abra uygulaması synthetic crypto coins taktiğini kullanmaya karar verdi ve 20’den fazla dijital varlığa sahip oldu. Robinhood, ABD eyaletlerinde ticaret operasyonlarını genişletiyor. Robinhood’un hizmetleri ABD’nin Virginia, Indiana, Utah, Arizona ve Pennsylvania eyaletlerinde Mayıs ayından itibaren mevcut. Kripto ticareti seçeneği ilk olarak California’da kullanıma sunuldu. Robinhood, hizmetlerini gelecekte Avrupa Birliği yatırımcılarına sunmayı planladığını belirtiyor.

Robinhood Crypto’da Bitcoin ve Ethereum en çok kullanılan iki ticari ürün

Robinhood uygulaması kullanıcıları çok küçük miktarlarda bile, 0,00001 BTC ve 0,001 ETH üzerinden herhangi bir miktarda kripto satın alabilir. Robinhood uygulamasında, şu an için bir marj ticareti seçeneği mevcut değil ve kripto paraların kendileri teminat olarak kullanılamaz. Bu nedenle kullanıcıların bir ticareti yürütmek için fon içeren bir portföyü olmalı. Robinhood uygulamasının, sadece kripto pazarına doğrudan katılmadan volatiliteyi azaltmak için siparişleri sınırlı bir seçime izin verir. Robinhood konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para farklı bir varlık ve ticareti farklı prosedürler altında yapılır.

Kripto para ticareti, Robinhood Crypto, LLC ile bir hesap üzerinden gerçekleştiriliyor. Robinhood Crypto bir broker satıcısı ve Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) üyesi değil. Robinhood Crypto ayrıca Menkul Kıymetler Yatırımcıları Koruma Kurumu’nun (SIPC) bir üyesi de değil. Bu da kripto para birimi yatırımlarının SIPC tarafından korunmadığı anlamına gelir. Robinhood Crypto’da Bitcoin ve Ethereum en çok kullanılan iki ticari ürün. Robinhood uygulaması, yatırımcıların bunlar dışında 14 kripto para varlığını pasif olarak izlemelerini sağlıyor.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin