Bitcoin Cash ve EOS haftanın çift haneli kazananları
Bitcoin Cash ve EOS haftanın çift haneli kazananları

Bitcoin Cash ve EOS haftanın en çok kazananı olacak! İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash ve EOS, CoinMarketCap’taki ilk 15 token arasında haftanın çift haneli kazananları. Her iki kripto parada daha önce çok eleştiri aldı. Şimdi ise bu kripto paralar büyüyor ve yavaşça ilk 15’ten en iyi ilk 3’e doğru yol alıyor.

Bitcoin Cash’in büyümesinin nedenleri

Son zamanlarda, Bitcoin Cash’in (BCH) kurucusu olan Roger Ver, parasını piyasada yaymaya çalışıyor. Roger Ver son attığı twitte şunları söyledi:

Bitcoin (BTC) hariç her şey üssel olarak ölçeklendi. Bu yüzden BCH’yi destekliyorum.

Keyport, şifreli mesajlaşma uygulaması kullanıcıları artık Bitcoin Cash ağına bağlanabilir. Böylece onların mesajları bir üçüncü şahıs tarafından sansür edilemez. Bitcoin Cash Fonu (BCF), Bitcoin Cash’in benimsenmesine kendini adamış, toplum odaklı bir proje. BCH Fonu, “Home of all things Bitcoin Cash” isimli yeni bir web sitesi açtığını açıkladı. BCF, Bitcoin Cash’in benimsenmesini hızlandıran projeleri desteklemek için bağışlanan fonları kullanan ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş. Bu olaylar, geçtiğimiz hafta içinde Bitcoin Cash’in büyümesini ve nihayetinde popülerliğini artırmasını sağladı.

Bitcoin Cash ve EOS haftanın en çok kazananı olacak!
Bitcoin Cash ve EOS haftanın en çok kazananı olacak!

EOS’un büyümesinin nedenleri

Aynı şekilde EOS, son zamanlarda dikkat çeken bir kripto para. EOS, EOSIO geliştirici portalını başlattı ve EOSIO programlarını 1.0 sürümüne güncelledi. EOS platformunun kurucularından Block.one, EOSIO Blockchain ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini hızlandırmak için Londra’da bulunan lider Blockchain yatırım firması olan SVK Crypto ile işbirliği yaptı. Block.one ve SVK Crypto, EOS Virtual Capital  (VC) girişimi için 50 milyon dolar yatırım yapacak. Ünlü bir ticaret platformu olan Huobi, birkaç gün önce platformuna yeni EOS işlem çiftlerini eklediğini açıkladı. Bu olayların EOS’un yeşil alanda işlem görmesini sağladığı tahmin ediliyor.

Bitcoin Cash ve EOS haftanın en çok kazananı olacak!
Bitcoin Cash ve EOS haftanın en çok kazananı olacak!

Bitcoin Cash ve EOS haftanın çift haneli kazananları

Bitcoin Cash, 2 Haziran’da 1.003 dolardan işlem gördü ve o zamandan beri yukarı doğru hareket etmeye devam etti. Kripto para, geçtiğimiz 7 gün içerisinde bir fiyat düşüşü yaşamadı ve eğilimini tersine çevirmeyi reddetti. EOS haftaya 12,29 dolar ile başlamasına rağmen, yükselmeye devam etti. EOS, 4 Haziran’da 14,6 dolara ulaştı ve sonrasında 13,58 dolar seviyesine geriledi. Düşüşten bağımsız olarak EOS, artış hızını arttırıyor.

Yazım sırasında Bitcoin Cash, %2 oranında artışla 1.124 dolardan işlem görüyor. Bitcoin Cash şu anda 19 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer alıyor. Bitcoin Cash bu hafta yaklaşık yüzde 13 oranında artış gösterdi. Benzer şekilde şu anda EOS, %6,6 oranında artışla 14,76 dolar seviyesinden işlem görüyor. EOS yazım sırasında, 13,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 5. sırada yer alıyor. EOS bu hafta yaklaşık yüzde 15 oranında artış kaydetti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin