Robinhood, Swarm aracılığıyla hisselerini tokenize edecek.
Robinhood, Swarm aracılığıyla hisselerini tokenize edecek.

Robinhood, Swarm ağı üzerinden özel hisselerini tokenize ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda yaklaşık 5 milyar dolar değerinde olan ABD merkezli kripto borsası Robinhood, Swarm ağı üzerinden özel hisselerinin bir kısmını tokenize ettiğini duyurdu.

Finansman yöntemi Coinbase ve Ripple’a benziyor

Kripto girişimi Swarm, Coinbase ve Ripple gibi diğer kripto şirketlerine benzer bir finansman gerçekleştirecek. Bu karar Haziran ayında duyurulduğunda pek olumlu karşılanmamıştı.

Swarm; Stellar ağında, her bir yatırım için ayrı ayrı oluşturulmuş kendi SRC-20 tokenlerini sunan özel bir Blockchain işletiyor. Tokenleri belirleyen varlıklar, önceki Robinhood çalışanlarından ve diğer yatırımcılardan elde edilecek.

Robinhood, Swarm ağı aracılığıyla ağın yarattığı değere katılabilecek

Swarm Fund’un CEO’su Philipp Pieper, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Tokenizasyonun önemli yeniliklerinden biri, token sahiplerinin, bir parçası oldukları ağın yarattığı değere katılabilmeleri. Swarm bu paradigma değişimini, bu hareketin kilit oyuncuları olan şirketlere getiriyor.

Swarm’ın kendi kripto tokeni şu anda yaklaşık 7,5 milyon dolarlık piyasa değerine ve 0,14 dolarlık fiyata sahip.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen şirketi bıraktı: Sebep Tron mu?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin