Bram Cohen, BitTorrent'ten ayrıldı.
Bram Cohen, BitTorrent'ten ayrıldı.

BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen şirketi bıraktı: Sebep Tron mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Torrent Freak’deki kaynaklara göre BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen, yarattığı şirkette 14 yıldan bu yana sürdürdüğü işini bırakmış gibi görünüyor. E-posta yoluyla Cohen’e ulaşmaya çalışan kaynaklar, otomatik yanıt aldıklarını ve adresin artık aktif olmadığını ifade etti.

Cohen: “Ne Tron ile ne de BitTorrent ile ilişkim kalmadı.”

Kripto para sektörünü savunmadığı düşünülen Cohen’in, BitTorent’in Tron’a satışından sonra BitTorrent ile ilgilenip ilgilenmediğini öğrenmek adına kaynaklar alternatif bir e-postaya ulaştı. Cohen, Tron ile hiçbir ilişkisi olmadığı yanıtını verdi.

Mailin devamında herkesin merakla beklediği soru soruldu: “Tron ile ilgisinin kalmaması, Cohen’in BitTorent’ten de mi ayrıldığını gösteriyor?” Cevap “Evet, bu doğru.” şeklinde geldi.

Yönetim ekibi dağıldı

Konunun peşini bırakmayan Coinidesk, Cohen’in çıkışını takiben beş çalışanın da BitTorrent’den ayrıldığını ortaya çıkardı. Raporlarda iki üyenin, kendi aralarında bırakmayı seçen üç kişi ile görevden alındığı bilgisi yer alıyor. Çıkışlardan en az ikisinin yönetim rolleri olduğuna inanılıyor.

BitTorrent ve TRON, ayrılışların ardından herhangi bir açıklama yapmadılar. TRON’un BitTorrent’te büyük bir sarsıntıya neden olduğu da böylelikle anlaşılmış oldu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bitcoin’de kısa pozisyonlar ciddi oranda arttı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin