featured
Robinhood mum grafiği desteğine kavuşuyor.

Robinhood mum grafiği desteğine kavuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood mum grafiği desteğine kavuşuyor. Komisyonsuz kripto para borsası, kripto para verilerinde kullanıcıları daha iyi bilgilendirme için mum grafiklerini ekleyeceklerini duyurdu.

Kaliforniya menşeli kripto borsası Robinhood 4 Eylül’de yaptığı açıklamada, 16 kripto varlığına verdiği desteğin yanı sıra fiyat etkinliğini izlemek için kullanılan bir araç olan mum grafiğini de bünyesine ekleyeceğini duyurdu.

Bir temsilci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Mum grafikleri, yatırımcıların fiyatların nasıl hareket ettiğini daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor. Belirli bir zaman dilimi boyunca açık, yüksek, düşük ve yakın fiyatı ve fiyatın ne kadar değişken olduğunu gösterirken, bir çizgi grafik sadece yakın fiyatı gösteriyor. Bu bilgilerle yatırımcılar fiyatın ne kadar değişken olduğunu da belirleyebiliyorlar.

Mum grafiği nedir?

Bir mum grafiği, belirli bir süre için kayıtlı bir para biriminin fiyat etkinliğini gösterir. Ana unsurları: “Açık, yakın, yüksek ve düşük”.

Mum grafiği
Mum grafiği

Konuyla ilgili detaylı bilgi için daha önce hazırladığımız makaleye buradan ulaşabilirsiniz.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Coin analizi için mum grafiği okuma ve anlama

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin