Ethereum kedisi şimdiye kadar satılan en pahalı kedi oldu
Ethereum kedisi şimdiye kadar satılan en pahalı kedi oldu

Rekor satış: Ethereum kedisi 600 Ether’e satıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CryptoKitties, 24 saat içinde 750 Ethereum’luk işlem görerek işlem hacminde yedi ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu artış bir CryptoKitty Ethereum kedisi satın alımından kaynaklandı. Dragon adlı aşağıda ki resimde gösterilen kedi dün 600 Ethereum’a, yani 170.000 dolara satıldı.

Ethereum kedisi şimdiye kadar satılan en pahalı kedi oldu

Ethereum Blockchain’nin de çalışan sanal koleksiyonlu kedi oyunu geçen sene büyük bir başarı yakaladı. Ancak 2018’deki büyük ayı piyasasının ardından, hacim bakımından solmuş görünüyordu. Fakat, insanlar hala daha CryptoKitties’i alıp topluyorlar. CryptoKitty #896775, sahibi, satış sonrasında Ethereum hacmini bile arttıran 600 ETH’nin sahibi oldu.

XBT.net, dalgalanmanın daha çok Dragon’nun satışından kaynaklandığını söyleyerek platformdaki aktivitede ani artış olduğunu bildirdi. CryptoKitties yakında 1 milyon CryptoKitties’e ulaşacak. 29 Ağustos’ta başlayan kampanya ile 20 özel Kitties yayınlayacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin