Robinhood, komisyonsuz kripto para hizmetini Alaska'ya doğru genişletiyor
Robinhood, komisyonsuz kripto para hizmetini Alaska'ya doğru genişletiyor

Robinhood, komisyonsuz kripto para hizmetlerini Alaska’ya doğru genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood, komisyonsuz kripto para ticaret hizmetlerini Alaska’ya doğru genişletiyor. Alaska sakinlerinin artık Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic ve Litecoin gibi kripto paralar üzerinden ticaret yapabileceği belirtildi.

Yukarıda belirtilen kripto para birimlerinde işlem yapmanın dışında kullanıcılar Bitcoin Gold, Dash, NEO, Ripple, Monero, Lisk, Zcash, Stellar, Qtum, OmiseGO gibi diğer kripto para birimlerinin canlı piyasa verilerine erişebilecekler.

Robinhood, komisyonsuz kripto para hizmeti dışında pek çok yeni özellik sunacak

Daha önce, Robinhood ticaret uygulaması sadece kripto para birimleri için değil, stoklar ve diğer seçenekler için de grafik ekleme gibi yeni özellikler ve araçlar eklemişti.

Alaska, Robinhood’un kripto ticaret hizmeti kapsamında eklenecek 20. eyalet. Diğer 19 eyalet şu şekilde: Arizona, Kaliforniya, Colorado, Florida, Georgia, Indiana, Iowa, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia ve Wisconsin.

Uygulaması, Şubat ayında Bitcoin ve Ethereum uygulaması üzerinde ilk ticarete girilebilir coinleri, Ocak ayında ise komisyonsuz kripto para ticareti sağladığını açıkladı.

Robinhoon açıkladı:

Robinhood kripto ticaret hizmetleri yakında çok daha fazla eyalette sunulacak.

Robinhood’un izlediği önemli stratejilerin bazıları anında mevduatlara erişim sağlamak ve komisyonsuz kripto işlem platformu oluşturmak. Aynı zamanda şirket kendisini “güvenli ve yerleşik bir platform” olarak adlandırıyor.

Hizmetlerini diğer ülkelere genişletmenin yanı sıra ticari ürün yelpazesini genişletmenin yollarını arayan şirket, Coinbase ve Circle gibi diğer kripto para birimi ticaret platformları gibi bir bankacılık lisansı elde etmek için büyük çaba sergiliyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin