Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor
Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor

Robinhood Crypto artık dört ABD eyaletinde daha kullanılabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sürekli genişleme sürecinde görünen kripto para ticaret platformu olan Robinhood Crypto, kripto para ticaret hizmetlerinin dört ABD eyaletinde daha sunulacağını açıkladı.

Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor

Geçen hafta, Robinhood uygulaması ticaret hizmetlerini; Oklahoma, Tennesse, Rhode Island ve Arkansas eyaletlerine kadar genişletildiği görüldü. Popüler online işlem platformu Robinhood, artık dört ABD eyaletinde daha kripto ticareti yapacak.

California merkezli Robinhood, bireysel yatırımcılarının hisse senetleri ve ETF’ler dahil olmak üzere çeşitli farklı varlıkları satın almalarını ve satmalarını sağlayan bir uygulama sunar ve ilk olarak Şubat ayında kripto para ticareti hizmetini başlattı.

Robinhood Crypto şu anda 24 farklı eyalette mevcut

Robinhood Crypto şu anda 24 farklı eyalette mevcut: Arizona, California, Colorado, Florida, Georgia, Indiana, Iowa, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia, Wisconsin Oklahoma, Tennesse, Rhode Island ve Arkansas. Bu eyaletlerdeki kullanıcılar sıfır komisyonla Robinhood üzerinden işlem yapabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin