Önde gelen Bitcoin borsası, bu altcoin’i platformdan çıkarıyor
Önde gelen Bitcoin borsası, bu altcoin’i platformdan çıkarıyor

Bittrex Borsası 3 kripto parayı platformundan çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex Borsası ve diğer altcoin borsalarının bir süre sonra belirli kripto paraları platformundan kaldırması nadir değil. Poloniex, sadece yeterli miktarda hacim üretmediği için, kısa bir süre önce platformunda bulunan üç kripto paradan kurtuldu. Bittrex’te benzer bir olay gerçekleşiyor olsa da, kaldırılacak kripto paralara bakılınca akıllara birçok soru işareti oluşuyor.

Bittrex Borsası Bitshares, Bitcoin Gold ve Bitcoin Private coinlerini kaldırıyor

BitShares

BitShares söz konusu olduğunda her zaman fikir ayrılığı olsa da, proje, kripto para birimi endüstrisinin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bittrex ise bu kripto paranın desteklemeye devam etmesi için yeterli likidite yaratmadığını iddia ediyor. Aslında proje uzun zamandır bir güncelleme veya duyuruda yapmadı. Buna rağmen, BTS için yaşanan olay tamamen talihsizlik diyebiliriz.

CoinMarketCap’e göre, BitShares günde 3,7 milyon dolarlık bir hacme sahip. BTS, şuan platform tarafından bile izlenemiyor ve Bittrex, artık platformunda BitShares ismini bile barındırmıyor. Kripto paranın 5 Kasım tarihinde kaldırılacağı beklenmeden şimdiden alım satım işlemini askıya alındığı görülüyor.

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold projesinin birkaç yeni güncelleme duyurduğunu düşünürsek, bu para biriminin Bittrex platformundan kaldırılması pek beklenen bir şey değil. Aynı zamanda, borsa ve Bitcoin Gold geliştiricileri arasında devam eden bazı sorunlar mevcut. Bu, 2018’de BTG’ye karşı yapılan %51’lik saldırıların doğrudan bir sonucu. Bittrex oluşan zararı BTG ekibinden istedi ancak olumsuz yanıt alınca borsadan kaldırma kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde, Bitcoin Gold fiyatında bazı sağlam artışlar ve işlem hacminde sağlıklı bir gelişme kaydedildi. Bütün bunlar Bittrex’in yardımı olmadan gerçekleşiyor, bu nedenle borsa dışında kalmasının kripto parayı ciddi etkilemediği görülüyor. Ne olursa olsun, BTG’nin herhangi bir platformda olmaması ilginç bir karar üstelik Bittrex’te yüksek bir talep görmesine rağmen.

Bitcoin Private

Belki de en büyük sürpriz, Bitcoin Private‘nin 5 Kasım’da Bittrex’ten neden çıkarılacağıdır. Bitcoin Private, Bitcoin’in gizlilik forku olarak kabul edilmesine rağmen, proje henüz sektörde anlamlı bir iz bırakamadı. Yeterli zaman verildiğinde, bu durum değişebilir, ancak Bittrex bu kripto paranın geleceğinin bir parçası olmayacak.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Bitcoin Private piyasa değeri ve işlem hacmi açısından değer kazandı. Şu an HitBTC’de iyi bir hacim ile dikkat çekiyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin