Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor
Robinhood Crypto komisyonsuz kripto para ticareti sunuyor

Robinhood Colorado’da komisyonsuz kripto para ticaretini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood Colorado’da komisyonsuz kripto para ticaretini başlatıyor. Kripto para birimleri için rekabetçi manzara Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nde ısınıyor.  Yeni kripto para ticaret servisi  Robinhood, faaliyetlerini Colorado’ya kadar genişlettiği Twitter’dan duyurdu.

Robinhood Colorado’da Bitcoin ve Ethereum için komisyonsuz ticareti başlattı

Ticaret platformu, batı eyaletindeki lider kripto para birimleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için komisyonsuz ticaret başlattı. Kaliforniya merkezli ticaret platformu, kripto para birimlerine ek olarak, ETF’leri ve opsiyonları da destekliyor. Rocky Mountain zirveleri ve Blockchain dostu yasalar ile bilinen Colorado,   Kaliforniya, Massachusetts, Missouri ve Montana’ya uzanan bir grup devlete katılıyor.

Duyuru, Twitter’da heyecanla karşılandı. Ticaret platformu, taleplere yönelik olarak faaliyetlerini Texas ve Florida gibi diğer eyaletlere genişleterek, platformuna Litecoin’i de eklemeyi düşünüyor. Ancak, Robinhood uygulamanın kullanıma sunulduğu eyaletlerdeki bazı Twitter takipçilerinin henüz ticaret platformuna erişemediklerini ve bekleme listesinde sıkıştıklarını söylüyor.

Robinhood, Coinbase gibi borsalara rakip oluyor

Robinhood Crypto’nun genişlemesi, önde gelen ticaret platformları arasında yer alan ve şu anda 20 milyondan fazla kullanıcıya ve 150 milyar doları aşan ticarete sahip ABD merkezli Coinbase de dahil olmak üzere yatırımcıların aralarından seçim yapması gereken yüzlerce diğer Bitcoin borsalarına daha fazla rekabet sağlıyor. Coinbase’in ABD işlem ücretleri %1,5 ile %4 arasında.

Robinhood’un kripto para sektöründe yükselişi

Robinhood, Bitcoin ve Ethereum’un ötesinde daha fazla altkoini destekleyip desteklemeyeceğini tam olarak belirtmedi. Bununla birlikte platform, bazı altkoinler için pazar verileri sunuyor. Robinhood sıfır ücretli kripto para ticareti sunarken, aylık sabit oranlı  ve daha yüksek mevduat limitleri olan Robinhood Gold adında bir premium hesap da sunuyor.

Yatırımcılar BTC ve ETH ticareti yapmaa sınırlı olsa da, piyasa verilerine bir düzineden fazla altkoine erişebilir. Robinhood Crypto, yatırımcıların ya da hisse senedi satışlarıyla fonlara “anında erişim” gibi özellikler sunuyor. Bu, yatırımcıların paralarını diğer platformlara ulaşması için beklemenin alternatifi olarak beğeneceği bir yaklaşım.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin