İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Pamir: “Faizsiz Bitcoin çay pulundan farksız!”
İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Pamir: “Faizsiz Bitcoin çay pulundan farksız!”

Robinhood CEO’su: “Bitcoin’in işi bitti demek çok aptalca.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çarşamba günü CB Insights’ Future of Fintech isimli konferansta konuşan Robinhood CEO’su Vlad Tenev, mobil ticaret uygulaması Robinhood’un özelliğini duyurmasından sonraki günlerde bir milyondan fazla insanın kripto ticareti için başvurduğunu söyledi.

Robinhood CEO’su: “Bitcoin fiyat düşüşlerine rağmen dayanıklı.”

Yatırım uygulamasının kurucu ortağı olan Vlad Tenev, son birkaç aydır Bitcoin fiyatlarındaki düşüşe rağmen kripto paranın dayanıklı olduğunu belirtiyor. Tenev özellikle daha önce de Bitcoin fiyatlarının benzer şekilde dalgalandığını söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in işi bitti demek çok aptalca.

Robinhood, kripto para sektörüne bu yılın başında girdi

Stok ticaretini halka açmaya çalışan mikro-finans yatırım uygulaması olan Robinhood, daha önce belirtildiği üzere kripto para sektörüne bu yılın başında girdi. Tenev konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

O zamanlar en büyük kripto para borsaları ve aracı şirketleri faaliyette değilken bu oldu. Onlar günlerce kullanım dışıydılar. Biz stabilliğe ve güvenilirliğe odaklandık. Kullanıcı isteklerini yerine getirmeye dikkat ettik ve bir günde binlerce yeni hesap açıldı.

Vlad Tenev Blockchain’in biraz abartıldığını düşünüyor

Tenev’e göre şu anda şirket daha çok insanı ekosisteme katmaya çalışıyor. Tenev açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

İnsanlar kripto paralar nedeniyle bizi biliyor ve uygulamamızda hesap açıyor. Bu sayede insanlar aslında tüm Robinhood ekosistemine dahil oluyor.

Tenev ayrıca Blockchain’in biraz abartıldığını düşünüyor. Tenev’e göre girişimler normal verit tabanlarının yeterli olacağı durumlarda bile ana akıma uyum sağlamak için merkezsiz hesap defterleri kullanıyor. Yine de Tenev, on yıllık süreçte piyasada lider konumda olmak istediklerini belirtiyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin