Robinhood bounty tutarını 50 bin dolara çıkarıyor.
Robinhood bounty tutarını 50 bin dolara çıkarıyor.

Robinhood bounty tutarı 50 bin dolara çıkarıldı: Ödül kazanmak için ne yapmak gerek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood bounty tutarlarında ciddi bir yükselişe gitti. Şirketin son blog gönderisine göre, maksimum bounty tutarı 50.000 dolara kadar çıkarıldı. Gönderide ayrıca aranan hata raporlarının türleri hakkında bazı açıklamalar yapıldı.

Ödül programı, Robinhood’un yazılımında güvenlik açıklarını bulan herkesi ödüllendiriyor.

Robinhood bounty 100 dolar ila 50 bin dolar arasında

Ödüller 100 dolar ile 50 bin dolar arasında değişiyor. Bir uzaktan kod yürütme işlemi 25.000 ila 50.000 dolar arasında bir ödül sağlarken, önemli muhalebe yönetmeliği sizi 15.000 ila 25.000 dolar arasında ödüllendirecek.

Açık yönlendirmeler, 100 dolar tutarındaki en düşük ödüle sahip. Tam liste şu şekilde:

Şirketin güvenlik ekibinin başında bulunan Karthik Rangarajan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Geçmişte, aradığımız rapor türlerini veya araştırmacıları nasıl ödüllendirdiğimizi her zaman açıklayamıyorduk. Bu nedenle, belirli güvenlik açığı türleri için ödül alanlarıyla yeni bir program başlatıyoruz.

Listede olmayan hatalar da ödüllendirilebilecek

Uygun açıkların ve ödüllerin zaman içinde değişebileceğini ve hatanın uygunluğunun yalnızca Robinhood güvenlik ekibi tarafından belirlendiğini açıklanan gönderide ayrıca, yukarıda belirtilen kategorilerden birine uymayan bir hata bulmak için de ödüllendirmenin söz konusu olabileceği ifade ediliyor.

Ek olarak, Robinhood geçtiğimiz günlerde özel hisselerinin bir kısmının Swarm ağı üzerinden yapılan tokenizasyon yoluyla yatırım için hazırlandığını duyurmuştu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Wirex e-para lisansı alan üçüncü kripto para tabanlı şirket oldu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin