SEC, merkezi olmayan borsaları hedef alıyor - Kripto Para Haber
SEC, merkezi olmayan borsaları hedef alıyor - Kripto Para Haber

SEC komiseri umutları yeşertti: “ETF ret kararlarını yeniden gözden geçireceğiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda bildirdiğimiz üzere Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Proshares, GraniteShares ve Direxion’dan üç Bitcoin ETF’yi reddetmişti. SEC komiseri Hester Peirce, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada SEC’in dokuz adet bitcoin ETF için reddedilen emirleri gözden geçireceğini söyledi.

Bazı kullanıcılar bunun ne anlama geldiğini anlamakta zorlandı.

SEC komiseri açıklamasıyla kriptoseverleri heyecanlandırdı

SEC komiseri Hester Peirce, söylediklerinin anlaşılmaması üzerine konuyu açtı.

SEC’in komiseri ve başkanı, çalışanlarına çalışma ve karar verme yetkisi verir, ancak bu kararları gözden geçirme ve bazı durumlarda bunları devirme yetkisine sahiptir.

Bazı heyecanlı kriptoseverler, yapılan açıklamadan sonra yeniden umutlandı. Bu gözden geçirme Bitcoin ETF’lerinin yaratılması için yeni bir şans olabilir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Wirex e-para lisansı alan üçüncü kripto para tabanlı şirket oldu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin